Nemzetközi fuvarozás kedvező áron és precízen az Europa-Road Kft.-nél

Belföld, 2019.06.25

Nemzetközi fuvarozás magas minőségi követelmények mellett az EU minden tagállamába alacsony áron. A raklapos szállítás mellett a túlméretes szállítás és a gépszállítás is elérhető az Europa-Road Kft. -nél!

Európa-Road Kft. Az európai nemzetközi fuvarozás egy rendkívül összetett szolgáltatástípus, mivel munkafolyamatok sokaságát ötvözi. Ilyen ágak a logisztika, a raktározást, vagy kombinált szállításkor a különböző szállítóeszközök egymás után történő alkalmazásával, repülőn, uszályon, kamionon, vonaton történő szállítás. Még néhány ilyen elem a vámügyintézés, útvonalengedélyek kiváltása, valamint más fontos papírmunka elvégzése, ezekben egyaránt ténylegesen gyakorlott az Europa-Road Kft. minden szakembere.

Menet közben kötelező az alapos hozzáállás a nemzetközi fuvarozás megszervezéséhez és kellő a komoly gyakorlat is, ami nélkül a nehézségek teljesen ellehetetlenítenék a megfelelő színvonalú fuvarozást. Minden fuvarnál fontos a megfelelő előkészítés a nemzetközi fuvarozás esetében különösen így van, mert számítani kell az olyan komplikációkra, mint az úthibák javítása, a torlódás, terelések, vagy a viharok is. Nyilvánvalóan, ennek csak akkor van tere, ha a fuvarszervező az évek során már kitanulta, hogy mit hogyan kell a speciális esetekben tenni, mert már, hogy az érintett autópályán milyen változások és korlátozások állnak fenn és, hogy ezt az információt hol lehet megszerezni egy pillanat alatt. Különösen igaz ez egy túlméretes szállítás vagy más gépszállítás folyamata előtt, mert tudni kell, hogy megoldható-e a behajtás annál a bizonyos utcánál, ahol el kellene haladnia a szállítmánynak. Meg az is ajánlatos, hogy minden nap megtudja azt, amit az ilyen változásokról tudni kell egy nemzetközi fuvarozás előkészítésekor. Fontos feladata még, hogy a megbízóval megbeszélje mik az elvárásai és kérdéseket tegyen fel azzal kapcsolatban, hogy mi az ami a fuvarozó cég számára nélkülözhetetlen információ. A jó szakembereknél ez már rutinszerűen megy, hogy mit kérdezzen, ahhoz hogy ne legyen egy két ismeretlen dolog derült égből villámcsapás a szállítmányozás közben. Nyilvánvalóan, vannak olyan dolgok amik a szállítmányozás ismereteit nem tudják magukénak, azok számára sok dolog lehet irreleváns, ami egy szállítmányozó számára mégis az. Ilyen idegesítő probléma lehet az, ha csak 6 cm eltérés van a méretben és ez még egy 5 centis ráhagyás esetén is nagy gondot okozhat, mert egy kamionra már így nem fér fel, esetleg egy híd alatt, vagy alagútban már nem fér át. Ez esetenként akár sok kilométeres kerülővel, büntetéssel, rosszabb esetben balesettel is járhat.

Minden részletre kiterjedő tanácsokkal segítik a speditőrök azt, hogy a rakomány megfelelő állapotban legyen a nemzetközi fuvarozás útjának első lépése előtt, vagyis hogyan legyen védett a rakomány a rakodás és a szállítás viszontagságaival szemben. Arra is kitérnek, hogy a szokásosnál nagyobb kockázattal rendelkező szállítmányoknál lehetséges, hogy minden olyan országból külön engedélyt kell kérni, ahol keresztül meg a szállítmány és bizonyos esetekben ezt csak a nemzetközi fuvarozás megrendelője teheti meg, de ebben hathatósan közreműködnek az Europa-Road Kft. készséges alkalmazottai. Egy túlméretes szállítás, vagy gépszállítás, esetleg más speciális nemzetközi fuvarozás megrendelését követően a következő lépés, hogy meglegyenek az útvonalengedély és meglegyen az útdíj és a túlsúlydíj befizetése, amennyiben ez elvárt a szabályok által. Extrém méret esetében pedig tesznek arról, hogy a kíséret is meglegyen a szállításhoz, hogy a tragédiák elkerülhetők legyenek. Könnyen előfordulhat, hogy a felsoroltak nélkül a hatóságok pénzbüntetéssel sújtják a szabálytalankodót, ami aztán utólag sokkal fájdalmasabb, mint a díjbefizetés a nemzetközi fuvarozás előtt.

Lényeges szempontként tekintenek arra is hogy az új és régi ügyfeleknek is tökéletes szolgáltatásban legyen részük. Amint minden kérdés tisztázva van, a cég dolgozói megpróbálnak gyakran néhány percen belül, de az esetek többségében egy órát meg nem haladóan írásos ajánlatot tenni. Akkor, ha az ügyfélnek is tetszik ajánlat, akkor kezdik meg a szállítmányozás folyamatainak beindítását.

Az Europa-Road Kft. nem feledkezik meg a környezetvédelemről sem, ami a nemzetközi fuvarozást érinti és persze azt is amit nem. A szállítmányozás közben, a rakodásnál, a raktározásnál és az irodában is tág tere van annak, hogy hogyan tudunk hatékonyabban dolgozni annak érdekében, hogy kevésbé, vagy esetenként egyáltalán ne terheljük a környezetünket. A sok újítás és új módszer segítségével egyáltalán nem nehéz kivitelezni azt, hogy a cég hatékonyan működjön és mindezt egyúttal a környezetet is jobban megkímélve. Ennek egyik eleme az üzemanyag takarékos használata és a fuvarozás közben alkalmazott eszközök és gépek karbantartása, majd újrahasznosítása. Így egyszerre megy a környezetvédelem és a költségcsökkentés kellemes feladata is. A nemzetközi fuvarozás mindig az adott szállítmányhoz legjobban illő eszközök és tökéletes állapotú szállítójárművek alkalmazását teszi szükségessé. A másik fontos pont az, hogy fuvarozók munkája se hagyjon semmilyen kívánnivalót maguk után, ennek érdekében a cég mindent megtesz, hogy csak a legjobb fuvarozókat alkalmazza.

Komoly előnyt jelent, hogy a legtöbb országban rendelkezik a cég partnerekkel így gyorsan és kivételes színvonalon tudnak teljesíteni akár részrakományos fuvarokat is jutányos árak mellett. Többfajta szállítást vállalnak: gépszállítás, túlméretes szállítás, raklapos nemzetközi fuvarozás, tréleres szállítás, gabonaszállítás és más a mezőgazdaság, vagy ipari által előállított áruk szállítása könnyű feladat számukra. Menet közben nem tekinthetünk el attól, hogy gondoljunk az elhárítható helyzetekre, amikre a felkészült alkalmazottak mindig felkészültek, de jó észben tartani azt is, hogy mi van a váratlan eseményeknél, de a jó fuvarszervező ezekben a helyzetekben is azonnal és hatékonyan reagál. Ezeknél a helyzeteknél előálló károk fedezeteként szállítmányozói felelősségbiztosítással rendelkezik az Europa-Road Kft. így kétség sem férhet a megbízók és szállítmányuk teljes biztonságához.

Az Európai Unió országainak többségébe könnyen megszervezhető a nemzetközi fuvarozás részrakományosan is a gyakori fuvaroknak köszönhetően, így aztán nem okoz gondot a legnagyobb célpontok felé csupán egyraklapos rakomány megrendelésének elfogadása méghozzá jó áron. A megbízók náluk nem szenvednek megkülönböztetést azért, mert kisebb vagy nagyobb megrendelést adnak, mert a pontos és színvonalas munkavégzés alapszolgáltatás.

Egy újabb területet képez a cég szolgáltatásainak palettáján a nemzetközi költöztetés, ennek keretében családok, magánszemélyek és kisvállalkozások is lehetnek ügyfelei a cégnek. Itt is számíthatunk a magas minőségre és a határidők pontos betartásához, de ezért sem kell magas árat fizetni. Az ügyfelekkel kialakított gyümölcsöző kapcsolat a kulcsa a hosszú és sikeres működésnek. Ez nem megy magától, ehhez szükséges a bizalom, a kifogástalan kiszolgálás, a minden téren kiváló alkalmazottak.

Ezért az Europa-Road Kft. szakemberei mindent elkövetnek, hogy az ügyfelek joggal tartsák őket körültekintőnek, kedvesnek és megbízhatónak és nem utolsó sorban felkészültnek!

Web: https://europa-road.eu/
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!