Választás 2018 - Ungár: az LMP képviselői a helyi emberekért és ügyekért dolgoznak majd

Választás 2018, 2018.02.20

Az LMP képviselőjelöltjei a parlamentbe kerülve a helyi emberekért és ügyekért dolgoznak majd - hangsúlyozta Ungár Péter budapesti, II. kerületi képviselőjelölt, aki szerint a Fidesz velük szemben olyan jelölteket indít, akik egyáltalán nem szólaltak fel választókerületük érdekében az elmúlt években.

Az LMP országos elnökségének tagja keddi sajtótájékoztatóján bírálta Varga Mihály nemzetgazdasági minisztert, aki országgyűlési képviselőként szerinte semmilyen javaslatot nem tett a II. kerületért, nem foglalkozott például a városrész útviszonyaival, viszont a nevéhez fűződik az internetadó terve.

"Varga Mihály és Gulyás Gergely nem a budai embereket akarják képviselni, hanem a Fidesz pártközpontot" - jelentette ki, kifogásolva azt is, hogy a kormánypártok politikusai semmilyen vitára nem hajlandók az ellenzékiekkel.

A migrációt és a határzár szükségességét érintő kérdésre azt felelte: a kerítés segített a probléma kezelésében, de nem volt lényegi szerepe. A megoldást szerinte a német és a török államfő nevéhez fűződő megegyezést jelentette, amelyet Orbán Viktor miniszterelnök is megszavazott az Európai Tanácsban.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!