Volner Párt: Márki-Zay Péterék folyamatos megszorításokat jelentenek be

Belföld, 2022.01.11

Márki-Zay Péterék folyamatos megszorításokat jelentenek be - mondta a Volner Párt elnöke keddi, budapesti sajtótájékoztatóján.

Volner János hangsúlyozta, a baloldali ellenzék ismét piacosítani szeretné az egészségügyet, ami azt jelenti, hogy akinek nincs pénze megfizetni a szolgáltatásokat, az ellátatlan marad. Márki-Zay Péterék el szeretnék törölni a rezsicsökkentés eredményeit és a minimálbért, ismét be szeretnék vezetni a kórházi napidíjat és a vizitdíjat - közölte.

A DK-s Niedermüller Péter bejelentéséből pedig az is tudható: a baloldal azt tervezi, hogy a határvédő kerítést is lebontja - jelentette ki. A képviselő hozzátette, a baloldal ugyanis morálisan elfogadhatatlannak tartja, hogy Magyarország a kerítéssel elválasztja magát a migránsoktól.

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje maga is arról beszélt, hogy Magyarországnak kanadai mintára befogadó államnak kell lennie, a migránsok számára utat kell nyitnia - fogalmazott.

A Volner Párt a baloldal hasonló törekvéseit minden esetben el fogja utasítani és mindent megtesz, hogy távol tartsa őket a politikai hatalomtól - szögezte le zárásként.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!