Bordélyházként üzemeltetett szórakozóhelyen ütöttek rajta a rendőrök Székesfehérváron

Kék hírek, 2024.02.13

Bordélyházként üzemeltetett szórakozóhelyen ütött rajta a rendőrség Székesfehérváron; elfogtak két nőt, akik a lányok futtatásáért voltak felelősek - közölte a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság kedden az MTI-vel.

Azt írták, az ügyben a vármegyei rendőr-főkapitányság indított nyomozást, amelynek során megállapították, hogy az éjszakai bárban több lány is rendszeresen szexuális szolgáltatást nyújt a betérő vendégeknek anyagi ellenszolgáltatásért.

Az árat és elosztását a céget vezető nő határozta meg, akit távollétében segítője helyettesített, ő hangolta össze a lányok tevékenységét - ismertette a rendőrség.

A beszerzett bizonyítékok alapján a nyomozók február 9-én éjszaka ütöttek rajta a szórakozóhelyen az egyik tettesen, míg társát lakóhelyéről állították elő.

Mindkét helyszínen kutatást végeztek a rendőrök, és bizonyítási eszközöket foglaltak le. A két nőt őrizetbe vették, és bordélyház fenntartásával, vezetésével elkövetett prostitúció elősegítése bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki őket, majd kezdeményezték letartóztatásukat - tudatta a rendőrség.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!