Felújították a 4-es főutat Nyíregyháza térségében

Kék hírek, 2018.07.25

Felújították a 4-es főút Nyíregyháza és a 403-as főút csomópontja közötti mintegy 4,5 kilométeres szakaszát - közölte a beruházó Magyar Közút Nonprofit Zrt. szerdán az MTI-vel.

Közleményük szerint a beruházásra - költségvetési forrásból - biztosított nettó 231 millió forintból a Nyíregyháza és Nyírpazony, Nyírpazony és Nyírtura, valamint Nyírturától a 403-as főút csomópontjáig tartó útszakaszokon végeztek a kivitelezők teljes körű rekonstrukciós munkákat.

A beruházáshoz kapcsolódó szerdai projektzáró eseményen részt vett Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere, Seszták Miklós kormánybiztos, országgyűlési képviselő és Csapó László, a Magyar Közút megyei igazgatója - olvasható a közleményben.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. az idén Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében 163 kilométernyi fő- és mellékút teljes körű felújítását végezheti el hazai, központi költségvetési, valamint a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program forrásai segítségével. A közel 12,3 milliárd forint értékű megyei programnak köszönhetően 49 útszakaszon valósulhat meg felújítás, ami a teljes megyei közúthálózat 8 százalékát érinti.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!