Több autó ütközött az 1-es főúton Győrszentivánnál

Kék hírek, 2024.03.31

Összeütközött több jármű, egy személyautó, két motorkerékpár és egy tehergépkocsi az 1-es főúton, a Győrhöz tartozó Győrszentiván közelében vasárnap délelőtt, a balesetben két ember súlyos, további négy - köztük két gyermek - könnyebb sérüléseket szenvedett - ismertette az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a honlapján.

Több autó ütközött az 1-es főúton Győrszentivánnál Kaszap Réka, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) kommunikációs munkatársa az MTI érdeklődésére közölte, hogy a baleset egyik súlyos sérültjét mentőhelikopterrel, a másik súlyosan megsérült embert, valamint a további négy könnyebb sérültet - köztük a két gyermeket - mentőautóval szállították kórházba.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon arról tájékoztatott, hogy a Gönyű és Győrszentiván kertváros közötti útszakaszon a baleseti szemle és a műszaki mentés idejére a főútvonalat teljes szélességében lezárták, torlódásra kell számítani.
(MTI)

Galériánk

Több autó ütközött az 1-es főúton Győrszentivánnál Több autó ütközött az 1-es főúton Győrszentivánnál Több autó ütközött az 1-es főúton Győrszentivánnál
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!