Az Ugly Kid Joe is fellép a Budapest Open Road Days fesztiválon

Kultúra, 2024.04.17

Az Ugly Kid Joe is fellép a Budapest Open Road Days nevű motoros fesztiválon, amelyet  június 27. és 29. között a Műegyetem rakparton rendeznek meg.

A szervezők szerdai közleménye szerint a kaliforniai Ugly Kid Joe harmadik alkalommal érkezik Magyarországra és június 28-án lép fel a fesztiválon. A zenekar 5 év után tér vissza Budapestre a motoros rendezvény egyik fő fellépőjeként, olyan ismert dalokkal, mint az Everything About You vagy a Cats in the Cradle.

Előttük Tátrai Tibor godfater nevű formációja mutatja be új lemezét, másnap a nagyszínpad programját az AK26 rapzenekar nyitja, majd az idén 35 éves Tankcsapda lép fel.

Június 29-én a Tankcsapda koncertje előtt a Légy a Tankcsapda előzenekara! című pályázat nyertese mutatkozhat majd be a közönség előtt. Az együttest 196 nevező közül választja ki a zsűri.

A négy színpadon zajló fesztivál fellépői között lesz továbbá a Mystery Gang, Takács Vilkó és Little G Weevil, K.C. Brown pedig bluesműsorral készül.

A Family-Kid Zone sátorban családi és gyerekprogramokra, a Stunt Arénában BMX és motoros kaszkadőr bemutatókra várják a közönséget, míg az egyik kiemelt programhelyszínen, a Motor Stage-ben minden jelentős magyarországi motormárkával lehet találkozni egy kiállítás keretében. A helyszín színpadán a motorrajongó számára szakmai beszélgetések is lesznek, amelyeket Winkler Róbert vezet majd.

A fesztivál június 27-én egy motoros nappal indul, amelynek fő programja a Budapest-Balatonakali-Budapest Motoros Túra lesz.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!