Ken Hensley is fellép a Váci Világi Vigalomban

Kultúra, 2018.06.24

A Uriah Heep alapító tagja, Ken Hensley billentyűs és zeneszerző is fellép idén a Váci Világi Vigalom július 20. és 22. között zajló összművészeti fesztivál programjában.

A rendezvényt szervező Madách Imre Művelődési Központ közleménye szerint a négy színpadon zajló koncerteken kívül számos kísérőprogram, templomi hangverseny, színházi előadás, képzőművészeti kiállítás, gyerekműsorok, kézműves és játszóházi foglalkozások is szerepelnek idén is a rendezvény kínálatában.

A Duna-parti nagyszínpadon szombaton ad koncertet a rendezvény kiemelt vendégeként Ken Hensley a Cry Free kíséretében, akiket a P. Mobil egykori tagjaiból alakult Mobilmánia követ Vikidál Gyulával, a főtéren pedig Varga Miklós és a Band lép színpadra.

A három nap programkínálatában szerepel még többek között az Amigod, a Wellhello, a Kaláka, Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar, a Stardust, valamint az Irigy Hónaljmirigy is.

Vasárnap a dzsessz kedvelőit várja a Pannónia Házként ismert múzeum udvarán a Rák Béla Combo nevű formáció, amelyet a DAS Trió követ, valamint fellép még a Trió Áfium is.

A Váci Világi Vigalom műsorkínálatát számos kísérőprogram is színesíti, amelyek között látványos bemutatók és civil szervezetek is megjelennek. A háromnapos rendezvénysorozatot a hagyományoknak megfelelően vasárnap este tűzijáték zárja.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!