Koncertekkel és színházzal várja a látogatókat a Mézesvölgyi Nyár Veresegyházon

Kultúra, 2024.04.07

Három nagykoncerttel és hét színház előadásaival várják az érdeklődőket a Mézesvölgyi Nyár összművészeti fesztiválon június 22. és augusztus 31. között Veresegyházon.

A Veres 1 Színház szervezésében megvalósuló Mézesvölgyi Nyár szabadtéri fesztiválon a családi előadások, musicalek, vígjátékok mellett koncertek és nemzetközi sztárprodukció is várja az érdeklődőket: idén a Gipsy Kings by Diego Baliardo érkezik Veresegyházra a legnépszerűbb flamenco dallamokkal, köztük olyan slágerekkel, mint a Bamboleo, a Modugno és a Volare.

A szervezők közleménye szerint a fesztiválon fellép az idén 60 éves Geszti Péter és zenekara Rapül az idő című koncertműsorával, valamint az idén negyvenedik évét ünneplő rockopera, az István, a király is szerepel a fesztivál programjában.

Halász Judit és Csányi Sándor estjei mellett hét színház előadásaiból válogathat a közönség a fesztiválon. A házigazda Veres 1 Színház mellett a Játékszín, a Pannon Várszínház, a Centrál, a József Attila, a Hevesi Sándor és a Turay Ida Színház produkciói lesznek láthatók - áll a közleményben.

További információk a fesztiválról a mezesvolgyinyar.hu oldalon találhatók meg.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!