A gyémánt eljegyzési gyűrű örök boldogságot ígér

PR-cikkek , 2023.08.31

A párkapcsolat egy gyönyörű szövetség, melyet a házasság emel a legmagasabb szintre.

Gyémánt gyűrű Az első lépés, hogy a férfi megkérje választottja kezét, ehhez pedig az elhatározáson kívül nincs is másra szükség, mint az eljegyzési gyűrűre. Fontos ékszerről beszélünk, hiszen ez nem csupán egy gyűrű, ez az az ékszer, ami jelentést is hordoz. Jelzi, hogy készen áll a pár a közös életre, a családalapításra és arra, hogy elköteleződjön a másik mellett.

Mikor jön el az eljegyzés ideje?

Nincs erre recept, minden pár máskor érzi azt, hogy itt az idő ekkor azonban a Velekey Ékszervilág webáruház gyémánt eljegyzési gyűrűi között meg kell találni azt a gyönyörűséget, amit fel tud húzni az ara ujjára a vőlegény a nagy napon. Egy biztos, ha szívesen vagytok együtt, élvezed a párod társaságát és úgy érzed, hogy ezt a helyzetet az idők végezetéig szeretnéd megtartani, akkor eljött a lánykérés ideje.

Az is gyakran előfordul, hogy olyan heves érzelmek ébrednek már a kapcsolat legelején, hogy a szerelmesek úgy érzik, nincs mire várni, egymásnak lettek teremtve, és azt láthatjuk, hogy néhány hónap vagy akár pár hét után eljegyzési gyűrű csillog a lány kezén. Az is előfordul, hogy csak a kisbaba érkezése előtt házasodik össze a pár, hogy a gyermek már házasságba szülessen.

Az eljegyzés fénypontja: a gyűrű

Ha az elhatározás már megvan, akkor jöhet a megvalósítás! Szerencsére a lánykérés nem igényel akkora előkészületet, mint egy lakodalom, de azért mindenképpen energiát kell beletenni. Ki kell választani a dátumot, a helyszínt és természetesen az eljegyzési gyűrűt. Ehhez azonban ismerni kell a leendő menyasszony ízlését, hiszen senki sem szeretne úgy járni, hogy a megvásárolt gyűrű láttán nem csillan fel a hölgy szeme.

A gyűrű kiválasztása

Ez a folyamat tehát mindenképpen odafigyelést kíván mind az ékszer kinézete, mind pedig a mérete tekintetében. A mérethez azt ajánljuk, hogy titkon tudakold meg a gyűrűméretét akár úgy, hogy elcsened néhány órára az egyik gyűrűjét, akár úgy, hogy beavatod a párod barátnőjét, anyukáját, aki meg tudja mondani a pontos számot.

A külsőt a hölgy stílusához igazítsd. Egy biztos, a gyémánt eljegyzési gyűrűvel nem lehet melléfogni, hiszen minden nő szíve hevesebben fog dobogni a gyönyörű kövek láttán. Itt is figyelj azonban arra, hogy milyen ékszereket visel jelenleg a párod. Ha szereti a feltűnő és csillogó ékeket, akkor bátran választhatsz hatalmas gyémánttal, esetleg cirkóniával díszített gyűrűt, ami akár a ma oly divatos rozéarany is lehet.  

Ha azonban a párod inkább a visszafogott stílust kedveli, akkor maradhatsz egy klasszikus sárga-, vagy fehérarany gyűrűnél, néhány szolid gyémánttal.

A foglalat nagyon mutatós

A kő egy dolog, a foglalat pedig egy másik, hiszen nagyon szépen ki tud emelni egy nyitott foglalat egy csiszolt követ. Ezen kívül választható akár süllyesztett foglalat, esetleg karmos, tokos vagy pavé foglalat is.

Az eljegyzési gyűrű kiválasztása nagy felelősség, hiszen a menyasszony a továbbiakban folyamatosan viselni fogja, ezért a döntés gondos tervezést és nagy odafigyelést igényel.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!