A karácsonyi repi ajándék: miért jó választás?

PR-cikkek , 2023.12.21

Már javában megkezdődött a december, pár hét és itt a karácsony, de ez még nem jelenti azt, hogy bármivel is elkéstünk volna.

Ajándék Mindenki ünnepi lázban ég, így az ügyfelek többsége is keresi a kedvezményeket, ajándékokat és lehetőségeket. Tökéletes alkalom arra, hogy valamivel kedveskedjünk nekik még karácsony előtt.

Hogyan kell kiválasztani a karácsonyi repi ajándékot?

Egyáltalán fontos az, hogy mit választunk? Lehetőségből nincs hiány, elég megnézni a Zefi Reklámajándék kínálatát és máris láthatjuk, hogy milyen termékek érhetőek el. Lehet az egy szimpla bögre, amit akár az ünnepi időszakon kívül is tudnak használni, de a karácsonyfadísz is ideális ajándék. Sokszor nem is az számít igazán, hogy mit választunk, hanem az, hogy gondoltunk az ajándékozásra.

Persze a hatás elérése érdekében azért ajánlott némi válogatás. Ha úgy van kedvünk és például szeretnénk egy kis vásárlásösztönzést csempészni a karácsonyi repi ajándékok közé, akkor olyan eszközöket, kiegészítőket válasszunk, amelyek jellemzőek a cég tevékenységére. Autószerelőknek, műhelyeknek ideális lehet valamilyen autós kütyü (telefontartó, illatosító, jégkaparó, ha már javában itt a tél), de az IT szektor is megtalálhatja a megfelelő terméket.

Az ügyfelek értékelik a kreativitást, így azt az utat is választhatjuk, hogy kiszakadunk a hagyományos, megszakadt ajándéktárgyak spiráljából. Nem muszáj feltétlenül olyan terméket adni, ami erősen kapcsolódik az ünnepi időszakhoz vagy a karácsonyhoz. A legfontosabb, hogy olyan termék legyen a karácsonyi repi ajándék, ami valóban hasznos és nem egyből a fiók mélyén vagy esetleg a kukában végzi az átadás után.

Miért kell ajándékozni ilyenkor?

Ezt a kérdést több szemszögből is megvizsgálhatjuk, de maradjunk a cégeknél. Egy vállalkozás számára a karácsony egy ideális lehetőség arra, hogy új ügyfeleket érjen el és a meglévőknek megköszönje a bizalmat. Mind a két célt egyszerre is lehet teljesíteni. Erre a legjobb megoldás egy karácsonyi repi ajándék, amivel rövid és hosszú távon is pozitív hatásokat érhetünk el.

Közvetetten módon tudjuk növelni a bevételt, valamint a vállalkozás megítélését. Ez egy kiváló marketingeszköz arra, amire aztán a következő év elején is tudunk hivatkozni, hogy mi ilyenkor is gondolunk az ügyfelekre.

Ez is “csak” egy kampány

Ami azt jelenti, hogy alapos tervezésre van szükség. Nem szabad elkapkodni, csak úgy céltalanul kiválasztani valamit, amit aztán ajándékba adunk. Fontos a minőségi megjelenés, emblémázás, hogy garantáltan szerepeljen az adott eszközön a cég arculata vagy legalább a logója.  

Ehhez olyan partnert kell találni, aki nagy tapasztalattal rendelkezik a repi ajándékok területén. Szerencsére ma már könnyedén találhatunk ilyet, ahol több száz termék közül válogathatunk és rövid időn belül meg is kapjuk a promóciós eszközöket.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!