A legtrendibb Halloween jelmezek gyerekeknek - Nem létezik rossz választás!

PR-cikkek , 2023.09.29

Manapság már nemcsak farsangkor szokás beöltözni a gyerekeknek, hanem Halloweenkor is jó móka és kihívás a tökéletes jelmez kiválasztása.

Halloween
Szülőként számodra is fejtörést okoz, vajon melyek a legnépszerűbb Halloween jelmezek gyerekeknek? Cikkünkben feltárjuk, melyek a legnépszerűbb kategóriák. A jó és egyben rossz hírünk az, hogy ma már szinte végtelen lehetőség közül lehet választani, egy azonban biztos: Nem létezik rossz választás! Nézzük meg, milyen trendek uralkodnak idén, és melyek azok a jelmezek, amikért a gyerekek igazán odavannak!

Szuperhősnek lenni menő

Az első és egyik leghálásabb választás a szuperhős jelmez. Batman, Superman, Wonder Woman, vagy a Marvel univerzum hősei mindig sikert aratnak. A gyerekeknek lehetőségük van úgy érezni magukat, mintha megmentették volna a világot.

Erősek, bátrak és magabiztosak lehetnek kedvencük bőrébe bújva. Szuperhősnek lenni azt jelenti, hogy segíteni kell másokon és a jóért kell küzdeni. Ez mind-mind segíthet az önértékelésük és önbizalmuk növelésében, ugyanakkor fejleszti a bátorságukat és az empátiakészségüket is.

A jelmezek mellett szól továbbá, hogy számtalan kiegészítő is kapható hozzájuk, amivel még autentikusabbá tehető a megjelenés.

Animációs filmek sztárjai

Az elmúlt években rengeteg fantasztikus animációs film jelent meg, és mióta világ a világ, a gyerekek – és persze a felnőttek is - rajonganak a mesékben szereplő karakterekért.
Így akár a Minionokról, akár Zootropolis rendőreiről, vagy éppen a Toy Story főhőseiről, Woody vagy Buzz Lightyear karaktereiről van szó, egytől egyik mind remek választás. A 100%-os vidámság és mosoly biztosan garantált.

Kísérteties jelmezek

Ha a gyerekek már elérték azt a kort, amikor izgalmasabb dolgokra vágynak, a kísérteties és ijesztőbb jelmezek is szóba kerülhetnek. Halloweenkor mindig is népszerű vámpírnak, szellemek, csontváznak vagy éppen klasszikus Halloween töknek öltözni.

Ezek a jelmezek lehetővé teszik, hogy a gyerekek egy kicsit kreatívabbak legyenek, szárnyra kapjon a fantáziájuk, önálló történeteket alkossanak. Persze szülőként mindig szem előtt kell tartani, hogy ne legyenek rémisztőek, elkerülve egy rossz élményt.

A klasszikusok sosem mennek ki a divatból

Boszorkányok, varázslók, sárkányok, tündérek, manók, királyfik és királylányok, vagyis minden, ami csak a fantasy világába tartozik, soha nem megy ki a divatból – éppen úgy, mint Drakula sem fog. Ezek mind-mind olyan karakterek, amelyek egész egyszerűen tökéletesek, ha jelmezes buliról van szó.

A vállalkozó kedvű szülők ilyenkor lehetőséget kapnak a kreativitásuk kibontakoztatására, hiszen számtalan módja van annak, hogy egyedi és egyedülálló jelmezt kreáljanak, vagy már meglévő szetteket kombináljanak.

Nézz szét a Fanti party kellékek webshopjában, ahol sok Halloween jelmez, dekoráció és kiegészítő van, de minden más alkalomra, ünneplésre is találsz party kellékeket és vicces ajándékokat.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!