A Windows 11 néhány újdonsága

PR-cikkek , 2023.08.18

A Windows 11 a Microsoft alap informatikai rendszerének legújabb, 2021-ben megjelent változata.

Windows A Windows 10 utóda, a fejlesztés során még több, a felhasználók számára hasznos funkciót hoztak létre. A következőkben ezekből szemezgettünk.

Rendszerek közötti váltás

Abban az esetben, ha a számítógépünkön a Windows 10 rendszere fut, és szeretnénk az új verzióra váltani, nincs különösebb dolgunk, ugyanis idővel maga a számítógép felajánlja a frissítés lehetőségét.

Azonban, ha olyan új számítógépet vásároltunk, amelyre esetleg másik operációs rendszert telepítettek, vagy a gépünket magunk tettük össze, akkor nem csak a programot, de egy aktiváló kódot is be kell szerezni. A VR Soft-nál operációs rendszerek és a hozzájuk való termékkulcsok is kaphatók. A megrendeléseket tíz percen belül e-mailben tudják kézbesíteni a hét minden napján, a nap bármely órájában.

Letöltés aktiválása

A Microsoft hivatalos weboldaláról letölthetjük az operációs rendszer telepítőfájlját (a megbízható link megtalálható a VR Soft weboldalán). Miután ezt megtettük, követni kell a képernyőn megjelenő utasításokat a befejezéshez. A telepítés után aktiválni kell a szoftvert a kapott termékkulcs segítségével. Ezt követően a Windows 11 használatra kész, annak összes funkciójával együtt.

A Windows 11 főbb jellemzői

A Windows 11 számos újdonságot tartalmaz, amelynek célja egyértelműen a könnyebb használat. Például újratervezték a Start menüt, ezáltal könnyebben elérhetővé váltak a leggyakrabban használt alkalmazások, valamint megjelent az új fájlkereső megkönnyítve a fájlok közötti navigálást. Mit tud még ezeken kívül?

Csapatépítés Microsoft módon

A beépített Microsoft Teams a Windows 11 egyik nagy dobása. Ez a funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy valós időben össze tudjanak dolgozni, és meg tudjanak osztani dokumentumokat, fényképeket, videókat és egyéb fájlokat, valamint biztosítja a valós idejű kommunikációt (chat, telefon és videohívás) is.

Fókuszált munka

A másik remek lehetőség, amit a Windows 11 kínál, az az úgynevezett fókuszált munka: segít abban, hogy a felhasználók jobban tudjanak a feladataikra koncentrálni azáltal, hogy korlátozza a más ablakokból származó zavaró értesítéseket. Sőt beállíthatunk időkorlátot a feladatokhoz, és azok elérésekor a rendszer automatikusan vált az alkalmazások között.

Eszközkeresés

A Windows 11 készülékkeresője lehetővé teszi, hogy az elveszett vagy ellopott eszközöket könnyebben megtaláljuk. Ha ez nem tud megvalósulni, akkor a programon keresztül tudjuk zárolni a készülékünket, így nem sérülnek a személyes adatok.

A Windows 11 a Microsoft népszerű operációs rendszerének legújabb verziója, amely számos új lehetőséget kínál annak érdekében, hogy még könnyebben kezelhetővé és biztonságosabbá tegye a számítógépezést.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!