A WPC anyag kerítésként is megállja a helyét!

PR-cikkek , 2023.08.30

Nem csak a teraszburkolatok nyűgöznek le minket, de nem ám! A WPC anyagból tökéletes kerítésrendszereket tervezhetünk és építhetünk, amelyek 20 év után is kerítések maradnak.

WPC kerítés Elemezzük a témát, mitől olyan nagyszerű és utánozhatatlan a WPC! Szeretnél megismerkedni vele? Kíváncsi vagy arra, miből készül és milyen környezetben mutat jól? Akkor tarts velünk egy rövid cikk erejéig!

Víz- és UV-álló kerítés? Jól hangzik!

Ritka, hogy olyan anyagot dobnak a piacra, aminek rendkívül hosszú az élettartama, különösen igaz ez a kültéren használatos termékekre. Ezek ugyanis nagyon hamar kopnak, fakulnak, elhasználódnak, mivel nagymértékben ki vannak téve a külső hatásoknak. A WPC Nagyker WPC kerítés termékei alkalmasak arra, hogy komplett rendszert tervezzünk meg a házunk körül. Most pedig az is eláruljuk, hogyan!

A WPC legkülönlegesebb tulajdonságai: 

  • Vízálló. Ez azért fontos, mert a csapadék hatására, a fa produktumok általában korhadni kezdenek.
  • Masszív és nem úgy, mint a fa! Nem szálkásodik, nem korhad el.  
  • Ellenáll az időjárás viszontagságainak, gondolunk itt a téli fagyra, a viharos, szeles időre és az UV-sugárzásra.  
  • Nem penészedik, és a rovarok sem tudnak megbújni benne.  

Ha ez nem lenne elég, nem árt tudni, hogy festést sem igényel a telepítést követően.  

Hol alkalmazható a WPC kerítés?

Gyakorlatilag bármilyen környezetben jól mutat, legyen szó rusztikus, modern, elegáns vagy klasszikus stílusú házról és udvarról. A WPC modern küllemmel rendelkezik, ettől függetlenül bárhol helytáll, ráadásul nem ritka a különféle stílusok kombinálása sem. A családi házak, telephelyek, vállalatok és szervezetek környezetét is elkeríthetjük WPC kerítésekkel.  

Különösen érdekes látvány nyújtanak a bordázott és a faerezetes változatok, amelyek prémium hatást keltenek. Ezeket a kerítéseket akár saját kézzel is telepíthetjük, nem kell nagyon speciális eszközöket bevetnünk a munka alatt.  

Az antracit világos, sötét árnyalata, ezenkívül a sötétbarna és a tölgy színek ugyancsak nagy hangsúlyt kaptak a WPC gyártás során, vagyis mi dönthetjük el, hogy melyik szín illik a ház környezetéhez.  

A WPC anyag ápolása

A csiszolással és a festéssel nem szükséges foglalkozni, ám a kerítés tisztítása külön feladatnak tekinthető. Ehhez hasznunkra lehet egy magasnyomású mosó, de akár sima szappanos vízzel is lemoshatjuk a felületet.

A környezet terhelésének csökkentése szintén megoldható, amennyiben környezetbarát anyagokat használunk fel. A WPC még ezen elvárásoknak is megfelel. Egyrészt 100%-ban újrahasznosított anyagból gyártják, másrészt a gyártási technológia sem kreál környezetszennyező anyagokat.  

Te mire használnád a WPC anyagot? Burkolatnak, esetleg kerítésnek? Ruházz be rá és élvezd a magánszféra örömét hosszú-hosszú éveken át!

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!