Emlékek a falon - Fotófal ötletek

PR-cikkek , 2023.11.20

Jó dolog visszaemlékezni életünk különleges szakaszaira, ám még jobb, ha ezeket minden nap viszontláthajtuk a falon.

Kép Amikor egy mosoly, egy kedves szempár tekint ránk, akkor egy szürke hétköznapba is életet lehelhetünk.

Divatba jött napjainkban a fotófal kialakítása, s a megvalósítást sokszor hosszas tervezési fázis előzi meg, hiszen mindannyian a legjobb eredményt szeretnék elérni. A fotófallal szemben támasztott, általánosan elismert követelmény az, hogy az otthon melegét ébressze abban, aki azt nézi. Lássuk, milyen egyedi ötletek közül válogathatunk!

A hagyományos és a modern fotófalak összehasonlítása

Fotófalak bizonyára régen is voltak, habár nem biztos, hogy ugyanúgy néztek ki, mint a mai kreációk. Míg néhány évtizeddel ezelőtt egyszerű képkeretekben tették ki a családi fotókat, addig ma, a vaszonkep.hu egyedi ötletei segítenek nekünk egyedi elgondolásokkal feldobni a lakásunkat.  

Elmúlt már az az idő, amikor illeszkedett a modern enteriőrbe a műanyag képkeret, arról nem is beszélve, hogy ezeket egy idő után mindig cserélni kellett. A kép kihelyezésének egy sajátos módja a vászonkép készítése. A vászonkép ugyanis sokkal élethűbb, strapabíróbb és számos lehetőség közül választhatunk. Mindezek fényében megéri lecserélni rájuk a jó öreg kereteket.  

Fotófal ötletek

Tegyük fel, hogy már tudjuk, hogy mi vászonképekből szeretnénk fotófalat kreálni. De hogyan tehetjük ezt meg?

Kezdjük a nappalival, mert evidens, hogy sokszor ebben a helyiségben van a legtöbb szabad falfelület. Általában a kanapé felett szeretnek az emberek családi fényképeket kihelyezni, de a lépcső mellett vagy akár az íróasztal körül is jól mutathatnak ezek az életképek.  

Beteríthetjük sok kicsi vagy egy nagy vászonképpel is a falat, ugyanakkor a különleges tervek alapján szintén dolgozhatunk. Egy hatalmas, falra festett fa látványa például bárkit lenyűgözhet és fotókat helyezhetjük az ágak közé. De kirakhatunk egy óriási szív alakot is a modern alkotások segítségével.  

A gyerekszobában még inkább szárnyalhat a fantáziánk, a kicsik birodalmában ugyanis helyet kaphatnak a kedvenc mesehősök, hercegnők és gyerekrajzok is.  

Kisméretű fotófalak

Természetesen előfordul, hogy nem csupán nagy falterületek állnak a rendelkezésünkre, illetve, hogy akad egy-egy szabad sarok, amit szeretnénk kreatívan díszíteni. Ilyenkor ugyanúgy jó ötlet fotófalban gondolkozni, maximum nem lesz olyan hatalmas, ám így is élvezhető a látvány.

Mutassunk be valamit a vászonképekkel! Gondolunk itt a gyermekek rajzainak fejlődésére, ahogy növekszik, valamint a család legfontosabb mérföldköveire. Csinálhatjuk úgy is, hogy folyamatosan kerülnek fel a képek a felületre.  

Mit gondolsz? Te is szeretnél egy saját fotófalat? Tervezd meg mielőbb! Biztos vagyok benne, hogy ez a fal téged és a családodat tükrözi majd.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!