Ezek a legnépszerűbb csillámtetoválás ötletek őszre

PR-cikkek , 2023.10.23

A csillámtetoválásoknak nemcsak a nyári születésnapok, zsúrok vagy vakáció során van divatja, hanem évszaktól függetlenül bármikor.

Gyerek Ebben a cikkünkben az őszi tematikát vesszük elő, és megnézzük, hogy a hidegebb évszak milyen mintákkal inspirálhat minket.

Hulló falevelek, gőzölgő italok, gesztenye, kirándulás a természetben és állatles - az ősznek bizony nagyon jellegzetes hangulata van. A TyToo csillámtetoválás sablonjaival a bőrödre is varázsolhatod ezt az évszakot, méghozzá tematikus tetoválásokkal.

Az első ötlet: bögre

A bögréről automatikusan a forró italok, a teázás jut eszünkbe, aminek a leginkább ősszel és télen van itt a szezonja. A pöttyös bögre is igazi őszi minta, de nem kell ragaszkodnunk a klasszikus piroshoz fehér pöttyökkel, hanem kísérletezhetünk más színkombinációkkal is. Csupán bögresablonra és két, egymástól lehetőleg elütő színre lesz szükségünk hozzá. Ha van kedved, a felszálló gőzt világos strasszkövek felragasztásával is imitálhatod.

Állatok sereglete

Az őszi avarban meg-megjelenő állatok jelképezik leginkább ezt az évszakot, nem csoda, hogy annyi vers és mese szól róluk. Ha születésnapi buliban használjuk a csillámtetoválást, elszórakozhatunk azzal, hogy minden gyermeknek a saját, kedvenc őszi állatát festjük fel. De mik közül is válogathatunk?

  • Csiga - a házát cipelő kisállat minden őszi mese kedvelt alakja.
  • Őzike - emlékeztek Fazekas Anna versére?
  • Sün - felturbózhatjuk a tüskéibe szúrt gyümölcsökkel is.
  • Róka - a vöröses-narancsos bundás ragadozó, akár Vuk vagy Karak is a gyermek bőrére kerülhet csillámtetoválás képében.
  • Madárfélék - cinege, rigók, verebek és más madárfélék figyelhetőek meg ilyentájt az erdőkben és kertekben.  

Tippek a sikeres csillámtetkóért

Gyakorlás a siker kulcsa! Nem baj, ha az első pár alkalommal a minták nem lesznek kielégítőek, esetleg kicsit csorbák, ferdék lesznek vagy a színek összefolynak - legközelebb már jobban fog menni!

Csak tiszta bőrfelületen kezdd el az alkotást, különben nem olyan lesz a végeredmény, amilyet szeretnél! Ne csüggedj, ha már nem tetszik a minta, a csillámtetoválás könnyen eltávolítható a bőrről, ráadásul bőrbarát, így a viselője nem lesz rá allergiás.

A sablont természetes testtartásban ragaszd fel, például lazán lógatott kézre vagy lábra. Ha nem így teszel, akkor torzabb képet kaphatsz majd végeredményként. A csillámragasztót használd vékonyan, és 2-3 percnél tovább ne tartsd nyomás alatt a mintát, mert különben nem jön le a bőrödről a papír. A mintha lehúzása után várd meg, míg a ragasztó átlátszóra szárad.

Dobd fel strasszokkal a csillámtetoválást, de a köveket inkább a mintán kívülre ragaszd, az a biztos. Kísérletezz színátmenetekkel a mutatósabb végeredményért, ezeket az extra finom csillámporokkal tudod elérni a legkönnyebben.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!