Hajfestési trend 2024

PR-cikkek , 2024.01.10

Időről-időre a hajszín megváltoztatása olyan vágy, amelyet nem lehet legyőzni.

Hajfesték Úgy tűnik, hogy egy új színnel új élet is vár ránk. A haj színének, árnyalatának vagy hosszának megváltoztatása mindig érdekes és kellemes folyamat. Mivel a legjobb eredményt csakis a legjobb hajfesték használatával tudjuk elérni, fontos, hogy csak minőségi termékeket alkalmazzunk a stílusváltás folyamán.  

Divatos hajfestés 2024: a fő trendek

Mielőtt belevetnénk magunkat az átalakulás folyamatába, érdemes megismerni az épp aktuális trendeket. Így nem csupán megújult, de divatos hajszínt és frizurát tudunk készíteni. A 2024 szezonban a hajfestéshez legjobb színek a következők: rézvörös, barnás-vörös, csokoládébarna, szürkés-kék szőke vagy farmer, cseresznye csokoládéval és ezek árnyalatai.

Ami a hajfestési technikákat illeti, a rejtett hajfestés továbbra is a trendekben marad. Ez stílusos és szokatlan módja a frizura változatosabbá tételének, továbbá a rejtett színezés nagyszerűen néz ki bármilyen frizurával.

Mikor már tudjuk, hogy milyen végeredményt szeretnénk elérni, már csak a hajfestéket kell kiválasztanunk. A hosszantartó és élénk hajszínhez érdemes tartós és megbízható terméket választani.

A MAKEUP webáruház kínálatában megtalálható minden szükséges termék: a legjobb hajfesték, a legjobb hajfesték ősz hajra, samponok, balzsamok és kondicionálók kifejezetten festett hajra, továbbá minden szükséges kellék is. A https://makeup.hu/categorys/22813/ linkre kattintva máris kiválaszthatod a számodra leginkább megfelelő és legjobb minőséghű hajfestéket. Ahhoz pedig, hogy még könnyebb legyen a vásárlás, ismerd meg a legnépszerűbb hajfestékek listáját:

Joanna Hair Color Multi Cream Color Hajfesték 

Bármilyen árnyalatról is álmodsz, azt könnyen valóra válthatod ezzel a hajfestékkel. A mély, telített és ragyogó színen kívül biztosítja a hajszálak hidratálását is az alkalmazás során. A számos divatos hajszín között megtalálod a szőke, vörös, réz, barna és fekete árnyalatait.  

Tints Of Nature Permanent Colour Természetes hajfesték 

Általában, mikor hajvágás nélkül szeretnénk változtatni frizuránkon, akkor a hajfestést szoktuk választani, méghozzá merészebb árnyalatokkal, vagy épp számunkra nem megszokott színekkel. Ha meg szeretnénk őrizni fürtjeink egészségét a hajfestés során, akkor a természetes a legjobb hajfesték. Így a végeredmény: ragyogó árnyalat, természetes fény, ápolt megjelenés és egészséges, valamint rugalmas fürtök.

L'Oreal Paris Casting Creme Gloss Hajfesték 

A híres francia márka szakemberei által készített ammóniamentes hajfesték kiváló lehetőség az első hajfestéshez. Számos árnyalatának köszönhetően kiemeli a természetes hajszín szépségét. Tökéletes fedést biztosít a természetes és az ősz haj számára is. A gyönyörű természetes hajszín és az ápolt fürtök tökéletessé  teszik megjelenésed minden nap.

Matrix Extra Coverage Socolor Beauty High Coverage Permanent Cream Hair Color Tartós krémhajfesték "Ősz hajra" 

Az egyik legjobb hajfesték ősz hajra, amely rendkívüli tartósságot és kiváló fedést biztosít. Krémes, könnyű textúra és egyenletes felvitel jellemzi. Megfelel mind professzionális, mind otthoni használatra. A hajfestést követően élénk hajszínt, káprázatos ragyogást és kiváló tartósságot élvezhetsz. Az egyedi összetétel lehetővé teszi a színezést, miközben a haj egészséges marad.  

Wella Professionals Color Touch Vibrant Reds Ammóniamentes hajfesték

Rendkívül tartós, ammóniamentes hajfesték, amely hatalmas népszerűségnek örvend. Fényűző ragyogást és tökéletes fedést biztosít még az ősz hajszálakon is. A hosszan tartó élénk hajszín kedvelőinek kedvence, mint például a vörös árnyalatok tulajdonosai. Ezzel a hajfestékkel sokáig élvezheted a friss hajfestés utáni eredményt.   

Khadi Haarfarbe Növényi hajfesték 

A természetes termékek szerelmesei számára a legjobb hajfesték, amely nem tartalmaz káros anyagokat. Gyönyörű, intenzív és gazdag hajszínt biztosít. A természetes henna szép színt, fényt és az ősz szálak fedését biztosítja számodra.  

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!