Keréken guruló hasznos holmik

PR-cikkek , 2023.09.29

Leugrasz a hétvégén a Balatonra? Egy egész hetet a napfényes Barcelonában töltenél? Vagy éppen egy hegyi túrákkal tűzdelt horvátországi útra készülsz? Ahányféle utazásra indulunk, annyiféle bőröndre lehet szükségünk.

Bőrönd Utazáshoz a bőrönd, vagy bőröndhöz az utazás? 

Egy tengerparti nyaralásra, ahol pár bikiniben és könnyű nyári ruhában ki is merül a ruhatárunk, evidens, hogy kisebb bőrönddel készülünk, mint egy lappföldi utazásra. De akármekkora is legyen a poggyász, az atáska bőröndjeinek széles kínálatából mindenki megtalálja álmai útjának strapabíró kísérőjét, az éppen megfelelő méretben. A webáruház elsősorban bőröndökkel és azok kiegészítőivel, valamint női- és férfi táskák forgalmazásával foglalkozik.

A hatalmas választékban felnőtt- és gyerekbőröndökkel, kabinbőröndökkel, gurulós változatokkal, szettekkel, utazó- és kozmetikai táskákkal és más, utazáshoz nélkülözhetetlen csomagolási megoldással várják a webshopba látogatókat.  

Amikor élmény a pakolás 

Az emberek többsége ki nem állhatja a pakolást. Persze ezen nincs semmi meglepő, vagy csodálkoznivaló. Senki sem szeret apró, idejétmúlt kofferek fölé görnyedni, és ruhákat tűrögetve azon izgulni, hogy végül sikerül-e begyömöszölnie az összes holmiját. Ezeknek az időknek azonban mára már végérvényesen befellegzett! 

Bizony, nem kell már puzzle játékot játszani sem a cipőinkkel, sem a ruhaneműinkkel, hogy azok minden rendelkezésre álló kis szögletet betöltsenek. Az extra tárolórekeszek minden gondunkat megoldják.  

Ezenkívül a csomagolást “megkoronázó” utolsó mementó, a cipzárak összehúzása érdekében történő bőröndre ülés, vagy fekvés is okafogyottá vált. Persze, ha ehhez, mint “hagyományos” záráshoz ragaszkodunk, nyugodtan élhetünk vele ezután is - de már csak az érzés kedvéért.  

A poggyász védőöltözéke

Egy jól megválasztott takaró nemcsak esztétikus, hanem a reptéri forgatagban csomagunk gyorsabb azonosításában is segítségünkre lehet. Természetesen a megfelelő használat érdekében a fogantyúk és a kerekek szabadon maradnak.  

A poggyásztakarók megvédik bőröndjeinket a portól és kosztól. Emellett megoldást jelenthetnek a külső behatások, például a csomagok dobálása miatti horpadások és karcolások ellen is, amik a reptereken szinte kivédhetetlenek.  

Nem is gondolnánk, de ezzel az egyszerű eszközzel még a reptéri tolvajokat is elijeszthetjük. Egyrészt azért, mert egy ilyen alkalmatosság esetében a holmijaink “kicsomagolása” hosszabb időbefektetést igényel, másrészt a huzatok megrongálása miatt azonnal kitűnik az idegenkezűség.  

Egy jól megválasztott bőrönd és a megfelelő tartozékai nemcsak praktikusak, hanem ugyanúgy “öltöztetnek” is, akár egy táska. Időtálló, divatos színekben állnak rendelkezésre, hogy nekünk csak annyi legyen a dolgunk, hogy megtaláljuk a szettjeinkhez, stilusunkhoz illőt.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!