Mi a titka a HPE ProLiant DL320 Gen11 sikerének?

PR-cikkek , 2024.03.31

Ha Ön egy modern munkafolyamatokat alkalmazó szervezetnél dolgozik, akkor érdemes olyan eszközöket és hátteret keresnie a munka biztosításához, amelyek valóban ki tudják elégíteni a felmerülő elvárásokat.

Szerver
Jó ötlet bizalmat szavazni a HPE ProLiant DL320 Gen11 szervernek. Nagy előnye, hogy akár távoli munkavégzéshez (ROBO - Remote Office/Branch Office) és az SMB-alkalmazásokhoz is kiváló. Amennyiben mégsem biztos abban, hogy az Ön számára is megfelelő lesz, kérje szakértők tanácsát! A Szerver.hu magas minőségű szervereket és munkaállomásokat kínál iparágvezető márkáktól. Többek között HPE, DELL, ASUS, Fujitsu, Lenovo és Supermicro gyártmányok szerepelnek a termékpalettájukon.

HPE ProLiant DL320 Gen11 

A HPE ProLiant DL320 Gen11 egy nagy teljesítményű egyutas rack szerver, amelybe egy 4. generációs Intel Xeon Scalable processzort telepítettek. Ez a kiszolgáló maximum 2 TB memóriakapacitással rendelkezik 4800 MT/s DDR5 memóriasebesség mellett, és akár 270 W-os CPU-t is támogat. Konfigurációk közül többek között SSD,-t HDD-t és 4x NVIDIA L4 GPU-t is kínál. Ez utóbbi tökéletes erőmű mesterséges intelligencia alkalmazására. A könnyű felhasználás érdekében ezek a hátlapon vannak elhelyezve.

Milyen előnyökkel bír a szerver?

Kkv-k és globális vállalatok számára egyaránt hasznos lehet HPE ProLiant DL320 Gen11. Rugalmas és költséghatékony szerver, ami hibrid környezetekhez lett tervezve, így a peremtől a felhőig egyszerű a használata. Milyen előnyei vannak még?

  • Mindenféle munkaterhelés felgyorsítható és testreszabható vele.
  • Kiemelkedő a feldolgozási képessége.
  • Messzemenően támogatja a hibrid felhőmegoldásokat.
  • Tárolási kapacitása rugalmas: vállalati AI Flash-hez is kiváló.
  • A biztonsági mentési stratégia továbbfejleszthető általa.
  • 16 darab DDR5-ös DIMM-hely és 80x PCIe Gen5 sáv egészíti ki, így válik széleskörűen bővíthetővé.
  • Annak érdekében, hogy fejlett legyen a szervermendzsment, egy dedikált iLO menedzsment port is része a szervernek.

Alap-, közép- és csúcskategória

Alap számítástechnikai feladatokhoz kiváló az ún. belépő szint. Itt egy Intel Xeon-Bronze 3408U, 8-magos processzor található a kínálatban, ami 1,80 GHz-es alapfrekvenciával rendelkezik, 125 W a fogyasztása és 22,5 MB L3 gyorsítótárral van felszerelve.

Közepes munkaterheléshez választható egy Intel Xeon-Silver processzor, ami lehet például 12 magos. Ennek a fogyasztása 150 W-os és 30 MB L3 gyorsítótárral rendelkezik. De létezik 20 magos verzió is, 165 W-os fogyasztással és 37,5 MB L3 gyorsítótárral.

Felső kategóriának számít az Intel Xeon-Gold processzor. A 16 magos, 150 W-os fogyasztású, 30 MB L3 gyorsítótárral rendelkező modell kkv-k adatbázis-kezeléséhez vagy virtualizációs munkáihoz kiváló. De találunk itt 32 magos, 270 W-os fogyasztású, 60 MB L3 gyorsítótáras verziót is, ami már komplex adatelemzésekre is alkalmas.

A HPE ProLiant DL320 Gen11 egy igazán modern szerver, érdemes kipróbálni. Amennyiben analitikáról, AI-ról, nagyobb grafikai teljesítményt igénylő alkalmazásokról vagy virtuális asztali infrastruktúrákról van szó, ez lesz a legjobb választás!

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!