Miért érdemes akkumulátoros szegélyvágókat használni?

PR-cikkek , 2023.08.30

Számos előnye van, ha a házunk, lakásunk mellett a rendelkezésünkre áll egy kisebb vagy nagyobb terület, amit az igényeinknek megfelelően tudunk használni.

Pázsit Ha azonban van rajta gyep is, akkor bizony van egy állandó feladatunk is, mégpedig a fűnyírás.  

Ehhez többek között a precíz szegélyvágás is hozzátartozik, hiszen ott, ahol a gyep véget ér, a fűnyíróval nem érünk célt. Az ott kikandikáló fűszálak levágásához egy másik eszközt, mégpedig a szegélyvágót kell alkalmazni.  

Erre a célra remek megoldást kínálnak a Husqvarna - Budapest webshop akkumulátoros szegélyvágói, amik magas minőséget, s ezáltal megbízhatóságot képviselnek. Ráadásul nagyon egyszerűen és kényelmesen használhatók. Nézzük, hogy mi mindent érdemes még tudni róluk!

Szegélyek levágása profi módon

A fűnyírás akkor tekinthető befejezettnek, ha a terület egészén egységes magasságúra vágjuk a gyepet, és a széleken sem maradnak kilógó szálak, azok ugyanis nagyon el tudják csúfítani az összképet. Természetesen ott a lehetőség, hogy ezeket egy kerti olló segítségével méretre szabjuk, de miért tennénk így, ha van ennél sokkal egyszerűbb és profibb megoldás is?

Egy ollóval ráadásul nem tudunk olyan szép és egységes végeredményt elérni, mint egy kifejezetten erre a feladatra kifejlesztett, modern kialakítású készülékkel, amit úgy hívnak, hogy szegélyvágó. Ezzel az eszközzel könnyen meg tudjuk közelíteni a széleket, sarkokat, sőt még a járda vagy a virágágyások közvetlen közelében is nagy hatékonysággal alkalmazhatjuk anélkül, hogy kárt tennénk a növényzetben vagy a burkolatban.  

Az akkumulátoros szegélyvágók beteljesítik, amit ígérnek

Az akkuval rendelkező szegélyvágókról sok jót lehet hallani, aminek köszönhetően sokan döntenek a használatuk mellett. És valóban, ha odafigyelünk arra, hogy egy magas minőségű, márkás változatot válasszunk, akkor a birtokunkba kerülő gép garantáltan beteljesíti azt, amit ígér, mi pedig elégedettek leszünk a vásárlással.

Az akkumulátoros szegélyvágók egyik legnagyobb előnye, hogy könnyűek, s ezáltal sokkal mobilisabbak, mint például a súlyosabb benzinmotoros változatok. A működtetésük is rendkívül egyszerű, hiszen nem kell benzinnel bajlódni, és az áramhálózathoz való csatlakoztatás sem akadályoz minket.

Ezek a típusú gépek ráadásul nagyon csendesen, minimális zajhatással működnek, így akár vasárnap reggel is bátran dolgozhatunk velük, nem fogjuk zavarni a pihenni vágyó családtagjainkat vagy szomszédainkat.

Csak ne felejtsük el az aksi töltését!

Csak arra kell figyelnünk, hogy az akkumulátor mindig fel legyen töltve, ha ugyanis erről nem gondoskodunk, akkor hiába van időnk a szegélyvágásra, a gép nem fog elindulni. A töltést tehát ne felejtsük el!

A fűnyírás során gyakran szembesülünk azzal a problémával, hogy a szegélyek mentén nem tudjuk kellő precizitással levágni a fűszálakat. Ezeken a területeken célszerű egy akkumulátoros szegélyvágót használni, amivel hatékonyan, és nem utolsósorban kényelmesen oldhatjuk meg ezt a feladatot.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!