Milyen mobilt érdemes venni, ha gyakran multitaskingolunk?

PR-cikkek , 2024.03.25

Bár nagyon sokféle készülék kapható a piacon, nem mindegyik bírja a strapát.

Mobiltelefon Ha valaki rendszeresen a telefonját nyomogatja, ezen dolgozik, meetingel, híreket olvas, játszik, csetel és még videót is gyakran készít, akkor bizony egy komolyabb eszközre illik beruházni.

Nem kell azonban vagyonokat költeni egy megbízható okostelefonra, hiszen kedvező áron is be lehet szerezni jó modelleket. A célra például tökéletesen alkalmas a Redmi Note 13 Pro+ is, amelyet a CoolMobile.hu webáruházból megrendelve akár pár munkanapon belül át is vehetünk. Nézzük, miket tud ez a termék!

A belső tulajdonságok

Kezdjük a leglényegesebbel: a belső bemutatásával. Mivel erős rendszerchip (Mediatek Dimensity 7200 Ultra), továbbá remek minőségű CPU (Cortex-A715 és Cortex-A510) és GPU (Mali-G610 MC4) van benne, biztosan nem fognak akadozni az alkalmazások használat közben.

Mindezt a RAM is támogatja. Kérhető a készülék több változatban is: 8, 12 vagy 16 GB RAM-mal is, ami mellé 256 vagy 526 GB-nyi memória társul. Ez elegendő is a mai kor emberének és nem baj, hogy nem bővíthető a tárhely.

Fontosabb, hogy Dual SIM-es a Redmi Note 13 Pro+, azaz két telefonszámmal is működtethetjük, munkahelyi telefonként ideális e szempontból is.

Az is megemlítendő, hogy az alapja Android 13 operációs rendszer, de a felhasználói felület MIUI 14. Aki használt már Xiaomi Redmi telefont, az tudja, mennyire egyszerű a kezelése egy ilyen készüléknek.

A kamerarendszer és a kijelző

A legtöbb esetben ma már a multitasking nemcsak azt jelenti, hogy szövegeket írunk és olvasunk, hanem képek, videók létrehozása, szerkesztése, közzététele is lehet feladat. Ebben a tevékenységben is segíteni fog minket a Redmi Note 13 Pro+ okostelefon.

A 6,67 hüvelykes kijelző AMOLED technológiájú, támogatja a HDR10+ és Dolby Vision módot is. Napfényben is jól látunk majd rajta mindent, hiszen 1800 nit a fényerősség. A képfelbontással is elégedettek lehetünk: 1220 x 2712 pixel, a képfrissítés pedig 120 Hz.

Fontos megjegyeznünk, hogy a modellnél megtalálható a mindig bekapcsolt kijelző mód (AOD), így biztosan nem maradunk le semmilyen információról.

A kamerarendszerrel is minden rendben van, sőt! A hátlapi egységek a következők:

  • 200 MP-es főkamera (rázkódásgátlóval felszerelve)
  • 8 MP-es ultraszéles kamera
  • 2 MP-es makrókamera

Ezekhez társul még egy LED vaku. A szelfizés 16 MP-es egységgel történhet. Mindkét esetben támogatott a HDR és panorámamód is.

Az akkumulátor és az extrák

A jó teljesítmény fontos, de az sem árt, ha nem kell naponta többször töltenünk az aksit. A Redmi Note 13 Pro+ igen erős, 5000 mAh-s akkumulátort kapott, tehát ezzel sem lesz gond. De ha biztosra szeretnénk menni, rendeljünk mellé powerbanket: ez is kapható a CoolMobile.hu oldalán.

Extrák tekintetében a Dual SIM-et már említettük, de fontos lehet még a GPS, a giroszkóp, az iránytű, és van infraport is. Az ujjlenyomat-olvasó a képernyőn kapott helyet. Mivel jack csatlakozó itt nincs, egy vezeték nélküli fülhallgatót mindenképp szerezzünk be mellé – ez szórakozáshoz és munkavégzéshez is kellhet.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!