Raklapfóliázás gyorsan automata és félautomata gépekkel

PR-cikkek , 2023.09.24

Az áru raklapra történő pakolása, csomagolása és szállítása nagyon gyakran alkalmazott módszer az ipar és a kereskedelem különböző területein.

Targonca Így ugyanis nagy mennyiségű termék vagy áru biztonságos szállítását lehet megvalósítani, ha stretchfóliával megfelelően rögzítjük.

A Mű-Pack Webáruház raklapfóliázó gépei automata vagy félautomata üzemmódban működve meggyorsítják a csomagolási feladatokat. Ezek a gépek a beépített szenzoroknak és a vezérlőrendszernek köszönhetően pontosan hajtják végre a csomagolási műveletet. Rendelkeznek olyan funkcióval, amely lehetővé teszi az anyag feszességének ellenőrzését is.

Az ISG félautomata EASY WRAP 2000 B előnyei

Az Easy Wrap 2000-es modellek rendelkeznek fóliafeszesség beállítási lehetőséggel, amit mechanikus fékkel vagy motoros előfeszítéssel érnek el. A PLC vezérlésű gépek biztonsági leállító berendezéssel és automatikus vágási funkcióval vannak ellátva.

Az érintőképernyőn a csomagolandó raklapnak vagy terméknek megfelelően 10-féle programozható beállítás lehetséges. A 200%-os előfeszítési arány a raklapfólia gazdaságos felhasználását biztosítja.

Hol használhatóak a raklapfóliázó gépek?

  • A logisztika és a raktározás területén a raklapok fóliázásával minimalizálhatod a szállítási és raktározási károkat, valamint biztonságossá teheted a termékek tárolását és szállítását.

  • Az élelmiszeriparban az áru védelme mellett a fóliázás a termék frissességének és higiéniájának megőrzésében is segít.

  • A gyártóiparban a sérülékeny alkatrészek, illetve a nagy méretű, nagy súlyú alkatrészek raklapos csomagolása nagyon gyakori. Stretchfóliázással fokozhatod a termék védelmét.

  • Ezeket a gépeket a gyártási sorba is be lehet építeni, ha előzetesen felméred, hogy milyen típusú csomagolási feladatokat kell végrehajtani. A gyártási igények alapján célszerű a megfelelő gépet kiválasztani, és az operátorokat betanítani annak szakszerű kezelésére. Gondoskodni kell a gép rendszeres karbantartásáról, hogy hosszú ideig megbízható módon működjön.

A raklapra rakott áru csomagolási lehetőségei

A raklapon történő csomagolás lehetőségei nagyon változatosak, és az adott termék, szállítási mód vagy az iparági követelmények függvényében változhatnak. A raklapos árut nagyon gyakran fóliázzák, ami stabilan rögzíti a terméket, ugyanakkor megvédi a sérülésektől és a szennyeződésektől. A műanyag fólia a nedvességgel szemben is védelmet nyújt.

Sok termék dobozokba csomagolva kerül raklapra, amelyeket fóliázva egymáshoz rögzíthetsz. Így a dobozban lévő termékek nagy mennyiségét tudod stabilan rögzítve szállítani. Az ISG BOX WRAP 800 B dobozfóliázó gép félautomata üzemmódban működik, és kocka vagy téglatest alakú dobozok csomagolására kiválóan alkalmas.

Az olyan csomagolástechnikai gépekkel, mint a raklapfóliázó gép szakszerű és biztonságos csomagolást lehet készíteni, ami garantáltan védelmet nyújt a raklapos árunak a tárolás és a szállítás folyamán.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!