Te is hallottad, mi lett 2024 színe? Te hol fogod használni a Peach Fuzzt?

PR-cikkek , 2024.01.25

Mindig nagy várakozás előzi meg az év színének bejelentését, amelyet december közepére időzít a híres festékgyártó vállalat. A kiválasztott árnyalatra nemcsak a stylistok, alkotóművészek, szépségiparban dolgozók kíváncsiak, hanem a lakberendezők is.

Festék
Idén a Peach Fuzz lett a nyerő, a Pantone 13-1023 kódszámú színe, amely igazán jó választásnak bizonyul: barátságos hangulatot teremt bármely helyiségben. Ha a lakásodban is megjelenítenéd, akkor olvasd tovább cikkünket, ahol ötleteket adunk a hasznosításra.

Remek kiegészítő szín

A Peach Fuzz (halvány barackos árnyalat) elsősorban kiegészítő színként mutathat jól: lehet ilyen például a textil falpanel a nappaliban, egy ágyvédő a gyerekszobában vagy egy kedves kép a konyha falán, amelyben megtalálható ez az árnyalat.

A Kerma Design oldalán érdemes szétnézni, ha szép és hasznos – és akár le is cserélhető – fali paneleket, burkolatokat keresel, hiszen itt igen nagy a választék. Többféle anyag és szín közül lehet válogatni, a Peach Fuzz többek közt fehérrel vagy zölddel, kékkel kombinálva az igazi.

Nem kell minden bútort, textíliát azonnal lecserélned, ha bejelentik az év színét, de ha trendi akarsz lenni, jó, ha a barackos árnyalatot valahogyan megjeleníted a lakásban. A fali panelek pedig erre kiválóak!

Hol mit változtass?

Nézzünk konkrét példákat is. Igazából nincs is olyan helyiség a lakásban, ahol az év színének választott üde árnyalat ne mutatna jól. Persze mindenekelőtt a hálószoba lesz az, ahol el tudjuk képzelni a hamvas barackot, főleg, ha eleve romantikus vagy vintage stílusban van berendezve helyiség.

Lehet itt az ágytakaró színe Peach Fuzzhoz hasonló, de a függönyt is lecserélheted ilyenre. Ha még nincs az ágyatok mögött falpanel – amely egyébként remek hőszigetelő tulajdonságokkal is bír –, akkor szerezz be pár modern darabot ebben az árnyalatban. Kombináld fehérrel vagy zölddel a szoba stílusának megfelelően.

A nappali és a gyerekszoba hangulatát is megváltoztathatod apró kiegészítőkkel. Vizsgáld meg, milyen a bútorok, a szőnyeg és a fal színe, és ezekhez mérten próbáld meg alkalmazni a Peach Fuzz színt a helyiségekben.

Lehet, hogy itt is a falpanel lesz a megoldás? Vagy a szőnyeget kell majd lecserélni? A fent említett oldalon olyan öntapadós tapétákat is találsz egyébként, amelyekkel a bútorok felülete bevonható, így akár egy teljesen új dizájnt is ki tudsz alakítani egy kis kreativitással.

Nem kerül sokba és jó móka

Azért is javasoljuk, hogy kicsiben gondolkodj, mert jövőre egy teljesen más szín lesz majd, amit a Pantone megválaszt. Így ha csak pár apró dolgot cserélsz ki a lakásban, akkor mindig up to date leszel: a vendégeid pedig csodálkoznak majd az ötletességeden.

A fali panelek, a könnyen cserélhető falburkolatok, az öntapadós tapéták nagy segítségedre lehetnek az aktuális enteriőr kialakításában. Ráadásul remek elfoglaltságot jelent feltenni őket a megfelelő helyekre: az egész család összefoghat egy hétvégén, hogy aztán közösen élvezhessétek az új otthonotok barátságos hangulatát.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!