17 éves kamasz zúzta le szülei Chevy Corvettjét

Autók, 2023.03.18

A csodával határos módon, szinte karcolások nélkül szállt ki szülei C5-ös Chevrolet Corvettjéből az a 17 éves fiatal, aki március 11-én szenvedett balesetet a New Jersey állambeli South Brunswick településen.

Összetört C5 Corvette
A baleset azután történt, hogy a 17 éves kamasz kölcsönkérte szülei Chevrolet Corvettjét, majd kocsikázni indult vele, amely végül szörnyű de végső soron szerencsés balesetbe torkollott. A karamból március 11-én hajnalban történt, a south brunswicki városi rendőrség nem nevezte meg a tinédzsert, azt azonban tudni lehet, hogy túl gyorsan hajtott a Georges Road-on, amikor eddig nem tudni miért, de elveszítette uralmát a sportautó felett, majd egy helyi élelmiszerboltba csapódott. A csodával határos módon a felelőtlen sofőr nem sérült meg a balesetben, a képek tükrében ez isteni csodának is tekinthető. Az autó vezető felőli oldalát szinte letarolta a baleset, az autó bal hátulja gyakorlatilag eltűnt.  

A sportautó totálkárosra tört, természetesen a kaszni és a futómű is kapott rendesen, miután áthajtott a járdaszegélyen, az ütközés ereje nem lehetett kicsi.  

A helyi rendőrség beidézte a fiatalt, de az is biztos, hogy a srác szülei sem voltak elragadtatva a látványtól. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy fiuk ép bőrrel megúszta a kalandot.
(Webrádió)

Címkék

Chevrolet Corvette C5 Crash South Brunswick

Galériánk

Összetört C5 Corvette Összetört C5 Corvette
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!