3,125 millió dollár sem elég ahhoz, hogy LaFerrarit vegyünk

Autók, 2018.09.21

A Bring A Trailer oldalon rengeteg autót kínálnak eladásra, java részük megfizethető áron is van, de a 2015-ös LaFerrari alaposan feladta a leckét, hiszen az autó igazi kuriózum, így elképesztően drága is. Több mint 3 millió dollárért sem vált meg tőle tulajdonosa.

LaFerrari
A hirdetésben szereplő Ferrarit egy kereskedő vásárolta meg anno, aki 2 évvel később eladta a szupersportautót, azt azonban titok fedi, hogy mennyiért. Egy biztos, a LaFerrari nincs agyon használva, hiszen mindössze 152 km-t mentek vele és minden gyári kiegészítője megvan.


Az autó értékét csak növeli, hogy gyönyörű, ikonikus piros festése mellett a beltere is pontosan passzol hozzá. Az autót John Cena, profi wrestler is "tesztelte" az Auto Geek egy epizódjában, igaz túl messzire vagy túl gyorsan nem ment vele.  

https://

Egy biztos, hogy az eladó várakozásait a 3,125 millió dolláros vételár nem elégítette ki, így a LaFerrari nem talált új gazdára. Mivel az Auto Geek műsorban 4 millió dollárt kértek érte, így gyaníthatóan legalább ekkora vagy ennél nagyobb összegre számított az eladó.  

Egy biztos, egyet birtokolni a 499 darab LaFerrariból felemelő érzés lehet, főleg érezni az összedolgozó elektro és benzin motornak a 950 lóerejét. A szívó 6,3 literes V12-es motornak brutális hangja van, az erejét pedig egy dupla kuplungos 7 fokozatú váltó juttatja el a hátsó kerekekhez.  


(Webrádió)

Címkék

LaFerrari
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!