680 lóerősre húzta fel az új Mustang GT-t a Wolf Racing

Autók, 2018.10.30

Őszintén bevallom, eddig nem sokat tudtam a Wolf Racing munkásságáról, ez azonban most megváltozott, hiszen a német tuning cég egy igen impresszív csomaggal állt elő a Mustang GT tulajdonosok számára.

Ford Mustang GT 2018 Wolf Racing
Immár 6. generációjánál tart a méltán ikonikus sportautó, a Ford Mustang. A Wolf Racing nem is váratta sokat a rajongókat, hiszen egy olyan pack-ot dobott piacra, amellyel az autó 5 literes V8-as motorja 680 lóerő és 790 Nm nyomaték leadására lesz képes.  

A lóerőtöbblet nem kevés a gyári változathoz képest, hiszen a plusz 237 lóerővel az autó kevesebb, mint 4 másodperc alatt katapultál százra, míg a végsebessége valahol 320 km/h körül alakul.

A kompresszoros erőforrás komplett motortuningjának ára nem olcsó, 15.990 Euróba kerül. Viszont jár vele 2 év teljes körű garancia is. Kérésre a futóművet is közelebb hozzák a földhöz, valamint kipufogóvéget is választhat a szerencsés tulajdonos. Mivel a Ford Mustangot gyárilag aktív szelepes kipufogóval látják el, így a vezető 4-féle üzemmód között is választhat, Csendes, Normál, Sport, illetve Versenypálya hangolás.  

Azt már mondanunk sem kell, hogy igény esetén a Wolf Racing a felniket is nagyobbra cseréli. A német tuning cégnél egyébként szinte valamennyi Fordhoz kínálnak csomagokat.  

 
(Webrádió)

Címkék

Ford Mustang 2018 Wolf Racing Tuning

Galériánk

Ford Mustang GT 2018 Wolf Racing Ford Mustang GT 2018 Wolf Racing
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!