A kormánymű-felújítás menete

Autók, 2021.08.15

A legelső lépés a szervórendszer hibájának pontos diagnosztizálása.

Szervokormány Ha ez nem kellően precíz, akkor a kormánymű javítása nem lesz kellően költséghatékony. A tökéletes hibafeltárás a kulcsa annak, hogy minél olcsóbban megússza az ember a felújítást.

A beépítésre kerülő alkatrészek

Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen alkatrészek kerülnek beépítésre. A minőségen nem érdemes spórolni, hiszen bár pillanatnyilag olcsóbban meg lehet úszni a kormánymű-felújítást silányabb alkatrészekkel, hosszú távon megbosszulja magát, ha így dönt az ember.

Mindenképpen célszerű jó minőségű alkatrészeket beépíttetni, legyen szó akár tömítésről, vezetőcsapágyról, perselyről, karmantyúról vagy porvédőről. A Szervokormány javítás csapata egy év garanciát vállal a jó minőségű alkatrészekre.

Bontott kormánymű vásárlása rendkívül kockázatos, mivel az alkatrész előélete szinte lenyomozhatatlan. Ha pedig kiderül, hogy újabb felújításra van szükség, gyakorlatilag duplán lehet fizetni a kormánymű-felújításért.

A kormánymű-felújítás megrendelése

Ma már nem kell szervizbe menni azért, hogy az ember árajánlatot kérjen kormánymű-felújításra. Egyszerűen elég felkeresni a Szervokormány javítás weboldalát, ahol akár Budapest területén belül, akár a fővároson kívülre lehet futárt rendelni. Egy egyszerű űrlapot kell kitölteni ennek igényléséhez.

A megrendelés leadását követően a fővároson belül még akár aznap, vidékre pedig másnap érkezik meg az ingyenes futár. Az elkészült alkatrész visszavitele szintén ingyen történik.

Ha szeretnél telefonon konzultálni egy szakemberrel, akkor ugyanezen az oldalon kérhetsz ingyenes visszahívást. Ezt ugyancsak egy űrlap segítségével teheted meg. Ehhez meg kell adnod a vezetékneved, a keresztneved és a telefonszámodat, valamint azt, hogy mit szeretnél javíttatni: kormányművet, szervószivattyút vagy kamion kormányművet.

A kormánymű-javítás menete

A nulladik lépés a telefonos egyeztetés. Ennek során elmondják a szakemberek, mire lehet számítani. Pontos árat ezen a ponton még nem feltétlenül lehet meghatározni, de vannak olyan egzakt hibák, amire igen, például ha folyik a kormánymű.

Ezt követően a már említett futárszolgálat a meghibásodott kormányműért megy, így nem kell a Soroksári út 48. szám alatt található műhelybe befáradni. A következő lépés során kikalkulálják a pontos javítási költséget és a javítás határideje is meghatározásra kerül. Ez általában egy munkanap.

Ha a szakemberek végeztek a kormánymű-felújítással, vissza is szállítják azt ingyenesen. A felújított alkatrészre egy év garancia érvényes, amelyet a számla ellenében lehet igénybe venni meghibásodás esetén.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!