AMTS hostess körkép

Autók, 2019.03.23

Péntek reggel hivatalosan is megnyitotta kapuit Közép-Kelet-Európa legnagyobb tuning rendezvénye, az Automobil és Tuning Show (AMTS).

AMTS hostess körkép
A budapesti Hungexpo területén található rendezvény immár évek óta töretlen fejlődést és megújulást mutat. Idén egy belépő áráért 5 pavilonban, 10 tematika köré sorakoztatva, több mint ezer járművet tekinthet meg az érdeklődő. Tavaly Audi TT-t, míg idén egy vérbeli izomautót, egy Ford Mustang Coupét nyerhet meg egy szerencsés látogató. A játék szabályzata nem változott, hiszen bárki, aki magyar állampolgársággal rendelkezik és teljes árú felnőtt vagy családi jegyet vásárol megnyerheti a csodaszépen átépített Mustangot, amelyet a show záró napján sorsolnak ki a szervezők. A 4.0 literes V6-os Fordot a Westendben építették át, így sokan élőben is szemtanúi lehettek átalakulásának.

Az AMTS-en felvonultatott autókat még csak felsorolni is nehézkes lenne, a mi tekintetünk egy Porsche 911 GT2 RS sportautón, valamint egy hófehér Nissan GT-R-en akadt meg.  
Előbbi gyári változata is bitang erős, hiszen 700 lóerős motorja mindössze 2,8 másodperc alatt repíti álló helyzetből százas tempóra a GT2 RS-t.

A szép autók mellé szép hölgyek is dukálnak, a férfi közönség legnagyobb örömére. A színpadon ismét bemutatkoznak a legszebb lányok, hiszen Miss AMTS-t is választanak a show záró napján. A nemzetközi tuning és hifi show mellett off-road, valamint Gymkhanadrift szórakoztatja a nagyérdeműt.

Az AMTS megy tovább, a kiállítás szombaton 19, míg vasárnap 18 óráig várja az autók szerelmeseit. 

Ford Mustang nyereményjáték kérdései:

1. Melyik gyártó gumiabroncsait kapta az AMTS idei nyereményautója, a Ford Mustang Coupé?

2. Melyik országban fotózták a 2019-es Miss Tuning naptárt az aktuális királynővel, Laura Fietzek-kel?

3. Hányadik alkalommal szervezték meg idén az AMTS részeként a Magyarok a Világ Járműgyártásában Kiállítást?

A helyes válaszokat természetesen nem áruljuk el, annak mindenki járjon utána a show-n.
(Webrádió)

Címkék

AMTS Ford Mustang coupe AMTS nyereményautó
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!