El sem képzelné, hogy mit hagynak az emberek az autóikban

Autók, 2018.09.10

Felfújható juh, guminő, csak néhány példa arra, hogy mennyi mindent felejtenek az emberek eladott autóikban. Egy cég most előrukkolt a top10-es listával.

Autó aukció Megunt vagy öreg autóját általában kitakarítva adja el az ember, azonban nem mindenki ilyen körültekintő. Az általános, hogy újságokat, csomagolópappírt, régi ruhákat hagynak egyesek autóikban, de ennél vannak sokkal bizarrabb esetek is.  

A G3 Remarketing független autós aukciósház közzétette az elmúlt 10 év legfurcsább eseteit, már ami az autóban felejtett tárgyakat vagy élőlényeket jelenti.  

Az egyik legérdekesebb eset az volt, amikor egy élő Kukorica kígyót találtak az anyós ülésre tekeredve. Azt tudni kell, hogy ezek a hüllők elérhetik akár a 2 méteres hosszúságot is. Találtak már eladott autóban ugyanakkor drogot, valakinek a hamvait és egy csomó ostort és láncot is. Nagy fogásnak számított egy kristály berakásos Jimmy Choo cipő, arany esküvői gyűrű és egy enyhén sérült születésnapi torta is. Ugyanakkor került már elő autóból guminő és igen, felfújható juhok is.  
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!