Eladó Shaquille O'Neal egykori Ferrari F355 Spiderje

Autók, 2020.12.26

Eladóvá vált a jelenleg 48. életévét taposó kosárlabda legenda egykori klasszikus sportautója, amely egy gyönyörű Ferrari F355 Spider.

Ferrari F355 Spider Sheq Természetesen a 2,16 méteres óriás jó néhány változtatást is eszközölt a sportautón anno, lévén termete egyáltalán nem szokványos.

Annak érdekében, hogy egyáltalán elférjen és az olasz sportautóba több helyet nyerjenek, áthelyezték a üzemanyagtartályt a kocsi elejébe, valamint a gyári tetőt is egy egyszerűbb vászon megoldással váltották ki. Szintén nem gyári a két sport kagylóülés sem, amelybe Superman logót hímeztek. Az ezüst Ferrarinak a kereke se egyezik meg az eredetivel, hiszen 19 colos Giovanna felniket és Brembo fékeket tettek fel rá, nem is beszélve az egyedi hangrendszerről. A 3.5 literes szívó V8-as motor 375 lóerős, amelyhez 363 Nm nyomaték társul. A sportautó 5 másodperc alatt gyorsul fel százas tempóra, míg a végsebessége valahol 295 km/h körül alakul. Sheq egykori Ferrariját a BringaTrailer oldalon árulják, helyileg Illinois államban, Naperville-ben érhető el és tekinthető meg.

A kabrió Ferrarival nem sokat száguldozhatott a híres kosaras, hiszen mindössze 11.900 km van az órájában. Az autó egyébként törésmentes és kiváló állapotnak örvend, a licit jelenleg 35.000 dolláron áll. Akit érdekel az autó december 30-ig még tehet rá ajánlatot.



(Webrádió)

Címkék

Shaquille O'Neal Ferrari F355 Spider

Galériánk

Ferrari F355 Spider Sheq Ferrari F355 Spider Sheq
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!