Elképesztő baleset vetett véget az üldözésnek

Autók, 2021.04.17

Hihetetlen balesetet szenvedett az a 32 éves férfi, aki Maseratijával az autópálya pillérjének ütközött miután a rendőrök üldözőbe vették.

Maserati Levante baleset A férfi hihetetlen szerencsével túlélte a szörnyű balesetet. A Kaliforniai Autópálya Rendőrség oaklandi irodája tette közzé azokat a képeket, amelyeken jól látszik, ahogy a fehér Maserati Levante szerencsétlenül járt, méghozzá eléggé abszurd módon. Az SF Gate riportja szerint a kocsit vezető férfi nem állt meg a rendőri intézkedésnek, sőt őrült száguldásba kezdett, több mint 160-al próbált meg elmenekülni az egyenruhások elől. Azonban mielőtt letérhetett volna a pályáról balesetet szenvedett, melynek során a Maserati a pillér és az autópálya közé ékelődött be. Az autó eleje szinte teljesen eltűnt.  

Rövid üldözés volt - számolt be az esetről David Arias biztos úr, aki elmondta, hogy a férfi a hajszát követően nem sokkal szenvedett balesetet. Hihetetlen, hogy a sofőr életben maradt a balesetet követően - tette hozzá a rendőr. A sofőrt, aki komoly fájdalmakról panaszkodott, kórházba szállították.  

A fiatal férfinak egyébként őrült szerencséje volt, hiszen ha a Maserati kicsit másképp fúródik a pillérbe biztosan halálos fejsérülést szenved, Az talán nem meglepő, hogy a talján sport SUV-ból már nem lesz autó, biztosan roncstelepre kerül. 


(Webrádió)

Címkék

Maserati Levante Baleset
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!