Elképesztő: Több mint 300 autós ritkaság került elő egy raktárból

Autók, 2020.04.12

Több mint 300, többségében ritka autómatuzsálem került elő egy elhagyatott raktárból. Az autók egy részéhez több mint 30 éve nem nyúltak.

300 autó raktárban A hihetetlen "leletet" az AMMO NYC Youtube csatornája fedte fel a nagyvilágnak, amely több száz ritkaságot tartalmaz. Olyan autós különlegességek kerültek elő rejtekükből, mint a közel 1 millió dollárt érő Bizzarrini P538 versenyautó. Azt nem tudni kié volt a gyűjtemény, amelyet az 1970-es évek végétől kezdtek felhalmozni. Olyan autók találhatók a most felfedezett gyűjteményben, mint az 1974-es Hurst Oldsmobile, két Plymouth Super Birds és több Rolls-Royce. De olyan autókra is bukkantak a nem mindennapi felfedezés során, mint a legelső Ford GT-k, Dodge Chargerek, Cherolet Camarók és Corvettek. De olyan ritka modelleket és találtak a "kincsvadászok", mint a Ford Pinto, egy Shelby GT500, valamint BMW Z3, amelyekkel még 1000 km-t sem tettek meg. Szintén a gyűjtemény értékét növeli több Ferrari 308 s, Porsche 911-es és még egy Lamborghini LM002 is. Egyébként a 308s Ferrari a Tom Selleck főszereplésével játszott Magnum sorozatból lehet ismerős. És ha ez mind nem lenne elég, még egy 50-es években gyártott Devin verseny autó, egy Morgen roadster, sőt még egy ultra ritka Oldsmobile Aurora GTS-1 versenyautó is a kollekció részét képezi.

Az AMMO NYC csapata ráadásul csak a felszínt kapargatja, hiszen a gyűjtemény 3 épületből áll, amelyből eddig még csak egyet tártak fel.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!