Évadnyitó Márkafüggetlen Garage Autós és Motoros Találkozó hatodszor

Autók, 2023.03.25

Idén immár hatodik alkalommal rendezte meg a Márkafüggetlen Garage a már hagyományosnak számító autós és motoros találkozóját, amelyre a szegedi Auchan parkolójában került sor.

BMW E30
Az előzetes várakozásoknak megfelelően több száz autós látogatott el a Márkafüggetlen Garage évadnyitó rendezvényére, olyan sokan, hogy szinte a szegedi a Auchan parkolójának mintegy harmadát elfoglalták az épített, illetve a rendezvényre kicsinosított járművek. Az ingyenes rendezvényt 15 órára hirdették meg, de egy órával később már egy gombostűt sem lehetett volna leejteni az Auchan lekerített parkolójában, annyian tették tiszteletüket a rendezvényen. Még csak felsorolni is nehéz lenne, hogy mennyi igényesen megépített vagy karban tartott autó volt a találkozón, azért néhány látványosabb darabbal teszünk némi kivételt. A szegedi Cars&Coffee "treffen"-ről is megjelentek jó néhányan, így számos autó ismerős lehetett azoknak, akik minden hónap első vasárnapján kilátogatnak a Szeged Plaza parkolójába. A teljesség igénye nélkül volt a találkozón patika módon versenyzésre megépített E30-as BMW bukókerettel és olyan tiszta motortérrel, amelyről enni lehetne, számos Golf, köztük jó néhány GTI-vel, sőt még 4 darab Nissan 350Z is szerényen parkolt egymás mellett. Ha találkozón lett volna ilyen elismerés, a leghangosabb autó címet bizonyosan az a Vw Golf III nyerte volna meg, amelyet tulajdonosa most készített el és még nem készült el a projekttel. A fülszaggató basszusról több ezer watt gondoskodott, tulajdonosa szerint több milliójába került a rendszer, de egyáltalán nem bánja, a lényeg, hogy nagyot szól.  

A találkozón számos szépen megépített Audit, valamint BMW-t lehetett látni, a retro vonalat pedig egy Opel Rekord, az NDK életérzést pedig egy kék farostlemezes kétütemű Trabant képviselte, valamint egy hatalmas csónak, egy Lincoln Continental-t is megtekinthettek a nézelődők, akikből nem volt hiány. Az amerikai hodállyal biztosan nem könnyű úton maradni. A szépen megépített Mercedesek mellett egy mutatós optikai tuninggal ellátott KIA Ceed GT-t is megtekinthettek az érdeklődők. Sőt, a rendezvényen még a ritka Wankel-motoros autók szerelmesei is képviseltették magukat, hiszen néhány Mazda RX8-at is lehetett látni a sorok között. De elég is a szócséplésből, következzenek inkább a képek, amelyek sokkal beszédesebbek.  

(Webrádió)

Címkék

VI. Évadnyitó Márkafüggetlen Garage Autós és Motoros Találkozó Szeged Auchan
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!