Hétköznapi hősök mentettek életet

Autók, 2022.07.09

Az élete kockáztatásával mentett ki egy ájult férfit öt másik az Amerikai Egyesült Államokban egy égő autóból.

Acura baleset USA
Az ontarioi rendőrség egy videót tett közzé július 4-én, amelyen az látható, ahogyan öt ember éppen kiment egy másikat egy égő gépkocsiból.  

A hatóságok adatai szerint egy 36 éves torontói férfi haladt Acura személyautójával a Mississaugában található Queen Elizabeth Way-en, majd hirtelen rosszul lett és elvesztette uralmát gépkocsija felett. Azt egyelőre nem tudni, hogy a férfi rosszullétét mi okozhatta, a videón csak a végeredmény látható. A baleset következtében az Acura (Honda) az autópálya szélén kigyulladt, azonban többen is a férfi segítségére siettek. A hétköznapi hősöknek a jármű hátsó ajtóját sikerült kinyitnia, azonban nem fértek hozzá az ájult férfihoz, így megpróbálták betörni a vezetőoldali üveget, amely azonban nem olyan egyszerű feladat, mint elsőre gondolnánk. A mentésben résztvevő egyik férfi nyilatkozott a CBC News-nak, aki elmondta, hogy először nem tudtak hozzáférni a balesetet szenvedett férfihoz, azonban arra járt egy teherautó, amelyből kidobtak egy kalapácsot és végül ezzel sikerült betörni az üveget. A mentésben résztvevő férfiak elmondták, hogy minden olyan gyorsan történt, hogy egyáltalán nem volt idejük azon gondolkozni, hogy meg is sérülhetnek a mentés során. A férfiak az esetet követően beszéltek a balesetet szenvedett sofőrrel, aki természetesen nem győzött hálálkodni nekik, hiszen a segítségük nélkül valószínűleg már nem élne.

A mentésben résztvevő férfiak közül csak ketten szenvedtek könnyebb sérüléseket, a rendőrség mindannyiuknak megköszönte a közreműködést, hiszen önzetlen segítségükkel életet mentettek.  

 

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!