Hogyan dorombol egy közel ezer lóerős Audi RS6 Avant?

Autók, 2018.10.21

A kombi autókat általában családbarátnak gondolják az emberek és többségében igazuk is van, egyetlen egy képez csak kivételt, amelyik egy igazi fenevad és ez nem más, mint az Audi RS6 Avant.

Audi RS6 Avant Klasen Motors Az 596 lóerős RS6 Avant meglehetősen jó tuning alap, hiszen már gyárilag is bivalyerős. Csakhogy a Klasen Motorsnak létezik egy csomagja, melynek segítségével egészen 999 lóerőig srófolja a ménest. Nem lehet rossz az AutoTopNL csapatának dolgozni, hiszen hétről-hétre gyönyörű és nem mellesleg brutális sportautók volánja mögé huppanhat be az ember. A közel ezer lóerős Klasen Motors változat brutálisat megy százra, hiszen mindössze 3 másodperc szükségeltetik hozzá, a végsebessége pedig bőven 300 km/h felett van.  

Az oberhauseni tuning cég adaptációja ugyanakkor jóval erősebb, mint például a limitált Nogaro Edition, amely az ABT Sportsline keze munkáját dicséri.  

Érdemes meghallgatni a 4 literes V8-as ikerturbós motor gyönyörű duruzsolását, amelyhez ráadásul Akrapovic kipufogó rendszert illesztettek.  


(Webrádió)

Címkék

Audi RS6 Avant Akrapovic Klasen Motors
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!