Igazi ritkaság, egy 600 lóerős Ferrari Portofino a NAV árverésén

Autók, 2023.06.05

Alig több mint 20.000 km-t tettek bele abba a Ferrari Portofino szupersportautóba, amelyre a Nemzeti Adó- és Vámhivatal következő árverésén lehet majd licitálni.

Ferrari Portofino NAV
A Ferrari 2+2 üléses keménytetős kabriója brutális menetteljesítményre képes, köszönhetően a díjnyertes 3,9 literes ikerturbós V8-as motornak. A brutális feltöltős erőforrásnak köszönhetően a Portofino mindössze 3,7 másodperc alatt katapultál álló helyzetből százas tempóra. A Ferrari az "olasz Riviérán" található festői településről, Portofino-ról nevezte el a sportautóját, amelynek az elődje a California T volt. A maranellói gyár mindössze 6 évig, 2017-2023 között gyártotta a típust. A 2020-ban bemutatott Ferrari Roma kupé is Portofino alapokon nyugszik, amely tulajdonképpen az utódjának is nevezhető, már ami leginkább a Spider verziót illeti. A licitre bocsájtott Ferrari egyébként makulátlan állapotnak örvend, 2019-ben gyártották és alig több, mint 20.000 km-t futott.  

A sportautó becsértéke a NAV oldalán 86 millió forint, míg a minimál ajánlat 43 millió forint, de az biztosra vehető, hogy nem ennyiért fogják leütni. Aki szeretne licitálni a Ferrari Portonifo-ra, az árverés előtt június 21-én személyesen is megtekintheti az olasz sportautót.   

Mint a NAV közösségi oldalán írják, az álomautóra június 23-26 között lehet licitálni.  

(Webrádió)

Címkék

NAV Ferrari Portofino Licit Árverés

Galériánk

Ferrari Portofino NAV Ferrari Portofino NAV Ferrari Portofino NAV
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!