Ilyen PT Cruisert még biztosan nem láttál

Autók, 2023.03.19

A Chrysler PT Cruiser-je minimum megosztja a közvéleményt, van aki szépnek és van aki rondának találja.

PT Cruiser pickup Egy biztos, van egy keménymag, akinek nagyon tetszik az autó, Magyarországon is vannak természetesen rajongói. A cikkünk alapjául szolgáló PT Cruiser-t alaposan átalakították, csak a jellegzetes front rész árulkodik arról, hogy egyszer ez egy ferdehátú volt. Magyarországon már 1 millió forint körül is lehet bőven PT Cruisert találni, az eBay-en meghirdetett példányért pedig 44.500 dollárt kérnek, ami nem kevés egy kétezres évek közepén készült autóért. Ha a mai árfolyamon nézzük, akkor a vételár bizony közel 16,5 millió forintnyi zöldhasúnak felel meg.  

Az eladó nem osztott meg információkat azzal kapcsolatban, hogy a kétajtós pickup-ot melyik cég építette át, csak azt tudni, hogy a narancssárga-krém színű gyöngyházmetál festést a House of Kolor készítette el. Egy biztos, az autó figyelemfelkeltő, ráadásul a különleges festés mellé krómozott hűtőrácsot, oldalra kivezetett kamu? kipufogóvégeket és átlátszó sárvédőket kapott. Az oldalsó üvegeket is lecserélték Lexánra.  

A platós PT minden bizonnyal vonzza a tekintetet, ugyanakkor azt érdemes tudni, hogy az autó biztonsági rendszereit kiiktatták, ilyen például az ABS, a kipörgésgátló, valamint a légzsákok is. Az autó vélhetőleg sérült is volt korábban, bár ez az átépítést tekintve szinte majdnem mindegy is. Viszont az abszolút egyedi PT Cruiser pickup mellett szól az a tény, hogy mindössze 13.840 km-t autóztak vele.  

Önnek tetszik ez a formabontó PT Cruiser?
 
 
 
Szavazok
 
(Webrádió)

Címkék

Chrysler PT Cruiser eBay House of Kolor

Galériánk

PT Cruiser pickup PT Cruiser pickup
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!