Jézus szavára vezette tóba Ferrariját egy floridai férfi

Autók, 2019.01.23

A 48 éves James A. Mucciaccio Jr azzal vált világszerte ismertté, hogy egy tóba vezette Ferrari 360 Modenáját és mindezt elvileg Jézus hívószavára tette.

Elsüllyedt Ferrari 360 Modena A férfi egy Palm Beach-i mólóra hajtott, majd a videón jól látni, ahogy egy nagy csobbanás után elsüllyed a tóban. A furcsa eset még tavaly december 26-án történt. A rendőrség korábban megkérte a férfit, hogy távozzon a mólóról, mert ott nem parkolhat, a baleset ezután történt. A floridai férfi ki tudott menekülni az autóból, mielőtt az elsüllyedt volna, így haja szála sem görbült. A drága Ferrarit egyébként egy helyi halász segítségével sikerült a felszínre hozni, amely a tó alján pihent. Azt, hogy miért hajtott autójával a tó fenekére nem tudni pontosan, a férfi elég bizarr válaszokat adott a rendőrségnek.  

"Jézus azt mondta nekem, hogy hajtsak át a kapun bele egy ablakba. Jézus a világ legokosabb emberévé tett, amely nagy felelősséggel jár. Két nap múlva a pénz már semmit se fog érni, emlékezzek arra, hogyan kell mosolyogni. " 

A mentésben részt vevő egyik tűzoltó szerint a férfi azért hajtott a tóba mert a móló egyiptomi tulajdonban van és nem hisznek Jézusban. Legalábbis ezt hordta össze a mentálisan valószínűleg zavart floridai férfi.

Sok értelmet nem kell keresni a szavaiban az biztos:)

 


(Webrádió)

Címkék

Ferrari 360 Modena
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!