Kék Koenigsegg Regera arany felnikkel? Létezik!

Autók, 2020.07.15

Amíg a svéd márka rajongóit néhány hónapja a készülő újdonságok tartják lázban, úgy mint a Jesko és a Gemera, addig a Regerából is készült egy mutatós példány, amely amellett, hogy szemet gyönyörködtető, még villamgyors is.

Koenigsegg Regera A hibrid szupersportautót még 2015-ben leplezte le a Genfi Autószalonon a Koenigsegg, amelynek 5.0 literes ikerturbós V8-as motorját 3 YASA által fejlesztett elektromos motor is segíti. Talán nem meglepő, hogy a Regera összességében 1479 lóerős és 2000 Nm nyomatékkal bíró erőforrása brutális gyorsulásra képes. Az erőátvitelről pedig olyan nagyszerű dolgok gondoskodnak, mint a Koenigsegg Direct Drive rendszer. A speciális kék karbon váz gyönyörű, amely az egész autót körbeöleli a lökhárítón kresztül a küszöbökön át egészen az irdatlan leszorító erőt termelő hátsó szárnyig.  

A szénszálas műanyag elemek arany széleket kaptak díszítés gyanánt, amely tényleg nagyon különlegessé teszi az autót, akár csak a szintén aranyra festett alufelnik. A belső teret sem hanyagolták el Koenigseggéknél, hiszen a kék Alcantara uralja a teljes belső teret, amelyet szintén karbon kiegészítők és az arany festés összhatása tesz teljessé. Az autót a Zach's Garage tesztelte, micsoda mázlista. :)

(Webrádió)

Címkék

Koenigsegg Regera Zach's Garage
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!