Kukásautó zúzta le a Holden Monarót

Autók, 2022.08.29

A Holden Monaro Ausztrália egyik legikonikusabb sportautója, amelyet már messziről is könnyű felismerni, szép vonalvezetése és egyedi formája miatt. Az egyik ausztráliai Monarónak azonban drága javításokra lesz szüksége, miután egy kukásautó jól helyben hagyta.

Kukásautó vs Holden Monaro A Dash Cam Owners Australia Youtube csatorna megosztásai mindig érdekes balesetekkel szolgálnak, egyik legújabb videójukon pedig egy kukásautó látható, amint a szük utcán manőverezik a kocsik között, majd lezúzza, egy az út szélén parkoló sárga Monaro jobb oldalát. Az ütközés következtében az autó visszapillantó tükre leszakadt, valamint a lökhárítóban és az autó fényezésben is kár keletkezett.  

A videón jól látszik, ahogy a kukásautó sofőrje lassít, de úgy tűnik nem eléggé, majd miután megtörténik a baj továbbhajt. Szerencsére csak parkolóhelyet keresett és a körforgalom után meg is állt, hogy a tulajdonossal rendezzék az ügyet. A kukásautó sofőrje egyébként a parkolás során egy lelógó faágnak is nekiütközött.  

Az napnál is világosabb, hogy a szemétszállító jármű sofőrje a hibás, ugyanakkor a videóhoz tartozó kommentekben sokan szóváteszik a tervezők felelősségét is, mondván, hogy nem elég széles az utca ahhoz, hogy mindkét oldalon lehessen parkolni.


(Webrádió)

Címkék

Holden Monaro Ausztrália
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!