Lamborghini Veneno "fillérekért"? Egy távolkeleti cég megoldja

Autók, 2019.02.20

Igazán élethű szupersportautó másolatokat készít egy ázsiai kis manufaktúra, vélhetőleg az eredeti árának töredékéért.

Lamborghini Veneno replika Ki ne szeretne egy Lamborghinit, Ferrarit vagy éppen egy Bugattit a garázsában tudni? Nincs rá pénze? Sebaj, egy ázsiai kis cég megoldja a problémát. Meglepő módon a replikák egész élethűek, igaz azt nem tudni, hogy milyen alapokra épülnek és milyen erőforrás hajtja a másolatokat.

Egy cég minden esetre lemásolta a Lamborghini Veneno, Ferrari LaFerrari és többek között a Bugatti Chiron formáját. A kis manufaktúra jellemzően szénszálas műanyagot használ, de előszeretettel alkalmaznak acélt és alumíniumot is, ha szükséges.  

Minden esetre a Veneno másolatuk egész élethűre sikeredett, igaz elvileg egy eredeti Aventador donorra épül, akár csak a való életben. Az eredeti Veneno kupéból egyébként mindössze 4 darab készült, amelyből hármat értékesített a Lamborghini, egyenként kb. 3 millió Eurós vételáron.

Sajnos az ázsiai replika gyártó terveiről nem sokat tudni, egyelőre a származása sem tisztázott, valaki kínai, megint mások thaiföldi cégről beszélnek. Minden esetre szép próbálkozás, már csak azt kellene kideríteni, hogy mi kerül a replikák alá.

(Webrádió)

Címkék

Lamborghini Veneno
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!