Lóerőkúra a Land Rover Defenderhez a Manharttól

Autók, 2021.06.29

A Manhart leleplezett egy tuning csomagot, amely alaposan megerősíti, illetve mutatósabbá is teszi a Land Rover Defendert.

Manhart Land Rover Defender A Land Rover Defender nehéz terepen is megállja a helyét, de a német tuner inkább az aszfaltbetyár énjét hangsúlyozta a nem mindenapi terepjárónak. A Manhart első körben a P400 AWD típus szívét, azaz a 3.0 lteres hathengeres turbós motort vette kezelésbe. Az eredmény nem is maradt el, hiszen a gyári 400 lóerős teljesítményt sikerült 512 lóerőre és 710 Nm nyomatékra feltornáznia. Ez gyakorlatilag megegyezik a nagy testvér, az 5.0 literes kompresszoros változat teljesítményével.  

Csere érett lett a gyári kipufogó rendszer, a helyét egy rozsdamentes acél egység váltotta karbon borítású kifugó végekkel. A Manhart gondolt a fékrendszerre, amelyből erősebbet, valamint a futóműre is, amelyet 30 mm-el közelebb hozott a földhöz.  

A mutatós és hatalmas 24 colos felniken 295/30-as gumik feszülnek, de akinek ez sok, választhatja a "mindössze" 22 colos verziót is. Jó néhány kötény is felkerült az autóra, amely a wuppertali tuner beavatkozásának köszönhetően sokkal agresszívabb hatást kelt.  

Az autó belterét is a külsőhöz szabta a német cég, hiszen mindenhol Alcantara és bőr kiegészítők láthatók. Igény esetén a Manhart Recaro sportüléseket is kínál a Land Rover Defender DP 500 névre keresztelt csomaghoz.  
(Webrádió)

Címkék

Manhart Land Rover Defender

Galériánk

Manhart Land Rover Defender Manhart Land Rover Defender Manhart Land Rover Defender
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!