Méregdrága sportautóba csúszott, majd megállás nélkül tovább hajtott egy Ford Fiesta sofőrje

Autók, 2020.12.27

Megállás nélkül hajtott tovább annak a Ford Fiestának sofőrje, aki egy ritka és méregdrága Lamborghini Aventador SV-t amortizált le a szigetországban.

A baleset az Egyesült Királyságban történt, ahol a Lambo sofőrje éppen fékezett, mivel balra szeretett volna kanyarodni, ezt azonban későn észlelte a mögötte haladó Ford Fiesta sofőrje, aki így a szupersportautóba rongyolt, tetemes kárt okozva ezzel.  

A biztonsági kamera felvételén jól látszik, hogy a Fiesta vezetőjének esze ágában se volt megállni, hiszen villámgyorsan továbbhajtott, cserben hagyva a Lamborghini sofőrjét. Az olasz sportkocsi tulajdonosa jutalmat ajánlott fel annak, aki segíti kézre keríteni a vétkes sofőrt. A Ford Fiesta sofőrje valószínűleg azért nem állt meg, mert vagy nem volt biztosítása, vagy nem akarta, hogy ugorjon a bónusza, minden esetre nem volt szép dolog tőle, hogy megállás nélkül távozott a helyszínről.

A Lambo lökhárítója és diffúzora sérült a balesetben. Ennek a néhány elemnek a cseréje is tetemes összegre rúg.(Webrádió)

Címkék

Lamborghini Aventador SV Ford Fiesta Baleset
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!