Pénzeső hullott egy bankrablás után

Autók, 2018.06.22

Teljesen megbénult egy utca forgalma az amerikai Michiganben, miután pénzt szórtak szét a bankrablók, mert felrobbant a táskájukba rakott festékpatron.

Kellemes meglepetés ért néhány michigani autóst, amikor egy bankrabló páros az úton szórt szét több száz dollárt, amelyet korábban raboltak egy bankból. A két férfi hétfő délelőtt fél 12 körül lépett be a Citizens Bank épületébe, ahol egy lefűrészelt csövű puskával, mindenkit a földre parancsoltak, majd arra kérték a pénzintézet alkalmazottait, hogy adják át a kasszában lévő pénzt.  

A rablók közel 5 ezer dollárt zsákmányoltak, csakhogy festék patron is került a pénz mellé, így amikor távoztak Ford Escape típusú autójukkal a kazetta felrobbant és befestett mindent. A rablók úgy szabadultak meg a pénztől, hogy az utcára szórták, amelyet később buzgó autósok szedegettek össze oly módon, hogy járműveiket az út közepén hagyták, közlekedési káoszt okozva ezzel.

A rendőrök persze hamar a helyszínre értek és begyűjtötték a pénzt, de sokan az érkezésük előtt angolosan távotak, így nem tudni pontosan mennyi hiányzik a rabolt pénzből. A két rablót és a sofőrt még aznap elfogták, a zsaruknak nem volt nehéz dolguk, hiszen a trió minden tagja piros festékes volt a felrobbant festékpatronnak köszönhetően.

A rablóknak nem ez volt az első balhéja, amely rosszul sült el, hiszen ezt megelőzően egy másik bankba is betértek, onnan azonban üres kézzel kellett távozniuk, mert nem tudtak bejutni a kasszákhoz.

(Webrádió)

Címkék

Bankrablás Citizens Bank Michigan
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!