Porsche Carrera GT 4,7 millió forintért?

Autók, 2018.10.26

A cím persze becsapós, hiszen a Porsche ikonikus szupersportautója méregdrága de akkor, hogy juthatunk hozzá ilyen jutányos áron? Természetesen egy replikáról van szó, mégpedig egy igen megmosolyogtató példányról.

Porsche Carrera GT replika A szebb napokat is megért Pontiac nem gondolta, hogy amikor piacra dobja a Fiero-t, tulajdonképpen az álom replika donort alkotja meg. Érdekes de a Fierót előszeretettel alkalmazzák alapnak, már amennyiben alapos átépítésről esik szó. Láttam már Ferrari F40 de számos Lamborghini megvalósítást is Fiero alapokon. Persze ezek általában nagyon gyenge utánzatok, nem úgy mint a most színre lépő iráni cég, amely tényleg komolyan vette a másolást és egy az egyben lekopírozta a régi Lamborghini Murciélagót. Egy kis kalandozás után térjünk vissza a cikkünk alapjául szolgáló "Porsche Carrera GT"-hez, amely közel sem hozza ezt a szintet. Az autón V12-es felirat díszeleg, igaz az eredetiben egy 5,7 literes brutális V10-es tette a dolgát 603 lóerővel. Az, hogy a Fiero Carerra GT-ben mi lakozik sajnos nem derül ki, de lehet jobb is.

A beltér is hasonlóan igénytelenre sikeredett, mint a külcsín, így illik az autó egészéhez. Sajnos az igazi Porsche Carrera GT-hez kötődik egy nagyon szomorú történet is, hiszen a Halálos Iramban filmek sztárja, Paul Walker is egy ilyenben lelte halálát még 2013-ban.  

Akit érdekel ez az angliai GT replika, az megveheti átszámítva mindössze 4,7 millió Forintnyi Fontért. Az autó, amely sokat állt a garázsban, itt elérhető.
(Webrádió)

Címkék

Pontiac Fiero Porsche Carrera GT Replika

Galériánk

Porsche Carrera GT replika Porsche Carrera GT replika
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!