Szemet gyönyörködtető ABT tuning csomag az Audi RS6-hoz

Autók, 2020.07.04

A legújabb Audi RS6 önmagában is egy gyönyörű autó de az ABT-nál sikerült még tovább fokozni az összhatást.

ABT Sportsline Audi RS6-R Gyári formájában az új Audi RS6 Avant 591 lóerőt teljesít 800 Nm nyomaték kíséretében, köszönhetően a 4.0 literes ikerturbós V8-as erőforrásnak. Tekintve, hogy a Vw csoportnál több autó esetében is használják ezt a motort, néhány tuning cég is előállt a saját csomagjával, így a német székhellyel rendelkező ABT is.  

A kempteni tuner is kezelésbe vette az Audi nagyágyúját, amelyet RS6-R névre keresztelt el. Az ABT Sportsline első körben a brutális motort vette kezelésbe, amelyből ki is facsart 730 lóerőt és 920 Nm nyomatékot első körben, melynek köszönhetően a villámgyors kombi 3,2 másodperc alatt abszolválja a százas sprintet, míg a végsebessége 320 km/h.

Az Auditography videóján jól látszik, hogy az ABT az optikát sem vette félvállról, hiszen karbon kiegészítők, toldatok díszítik az RS6-R-t. Az egyedi alufelni sem gyári, ahogyan a kipufogó rendszer, a diffúzor és a ketté választott kis hátsó szárnyak sem. Természetesen amellett, hogy jól néz ki, a kis karbon kiegészítők aerodinamikai hatása sem elhanyagolható.

(Webrádió)

Címkék

ABT Sportsline Audi RS6 RS6-R
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!