Szeretne egy LaFerrarit? Most vehet egyet

Autók, 2021.04.23

Egészen elképesztő autócsoda került fel az internetre, hiszen egy igazi ritkaságot, egy LaFerrarit kínál eladásra tulajdonosa.

LaFerrari
A szupersportautók egyik királyát 2014-ben gyártották és kilométerórája mindessze 535 km-t mutat, tehát gyakorlatilag új, még bejáratós. A Ferrari mindössze 500 példányt gyártott a benzines/elektromos szuperautóból és már akkor is méregdrágán lehetett hozzájutni a kiválasztottaknak. Az eladásra kínált példány a legnépszerűbb Rosso Corsa színben pompázik, amelyhez harmonikusan illeszkedik a Rosso beltér az ugyancsak piros kagylóülésekkel.  

Az autót a Park Place Ltd oldalán kínálják eladásra, ráadásul az új tulajdonosának még a szervízzel sem kell bajlódnia, azt is elvégezték rajta, már csak bele ülni kell és élvezni a száguldást. 3 millió dollár körüli ára ellenére bizonyos, hogy sokáig nem fog az oldalon árválkodni a LaFerrari, hiszen a gyűjtők által nagyon keresett limitált darabról van szó, melynek értéke szinte napról napra emelkedik.  

A 6,3 literes V12-es szívómotor 789 lóerőt teljesít, amelyet a Forma1-ból is jól ismert KERS, azaz kinetikai energia-visszanyerő rendszer támogat. A két erőforrás együttes teljesítmény nem kevesebb, mint 950 lóerő és 900 Nm nyomaték. Az erőátvitelről egy 7 sebességes villámgyors váltó gondoskodik, amely a hátsó kerekeket hajtja, ezért nagyon vigyázni kell a ménessel.  
(Webrádió)

Címkék

LaFerrari Park Place Ltd

Galériánk

LaFerrari LaFerrari LaFerrari
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!