Több mint 5000 lóerővel zárta az évet a Motor Trend

Autók, 2021.01.03

A Motor Trend szokásához híven idén is összeeresztett több komolyabb sportautót és bivalyerős SUV-ot, hogy kiderüljön, melyik a leggyorsabb a vidéken.

Worlds Greatest Dragrace 10 A gyorsulási verseny lebonyolításán ezúttal változtattak, így nem egyszerre, hanem kieséses rendszerben, egymás ellen mérték össze 6 szupersportautó, egy SUV és egy Pick-up tudását, abból is az egyik legerősebbet. Az év végi megmérettetést immár tizedik alkalommal rendezte meg a Motor Trend csapata, akik olyan szépségeket hoztak magukkal, mint a Ferrari F8 Tributo, Acura NSX, Ram 1500 TRX, Porsche Cayenne Turbo Coupe, Lamborghini Huracan EVO AWD, Porsche 911 Turbo S, Chevrolet Corvette Stingray Z51 és a Ford Mustang Shelby GT500. Természetesen nem egyenlőek az esélyek, de azért próbálták kiegyenlíteni a mezőnyt, már amennyire lehetett.  

Nem lövöm le a poént természetesen, de több autó is okozott meglepetést. A mezőnyből ugyanakkor két autó emelkedik ki, a bivalyerős és villámgyors Ferrari F8 Tributo, a maga 710 lóerejével, valamint a Porsche 911 Turbo S. A középmotoros Ferrari 3,9 literes V8-os ikerfeltöltős motorja az egyik legjobb, amit a maranellóiak valaha csináltak. Bárki is feszül neki a Ferrarinak, alaposan fel kell kötnie a gatyáját, ha nyerni akar. No persze a Porsche 911 Turbo S-nek sem kell szégyenkeznie, hiszen egyedülálló rajt automatikájával kemény ellenfél bármelyik szupersportautó számára. Ki nyerte az összecsapást? Tekintse meg a videót, abból kiderül.  


(Webrádió)

Címkék

Motor Trend Ferrari F8 Tributo Acura NSX Ram 1500 TRX Porsche Cayenne Turbo Coupe Lamborghini Huracan EVO AWD Porsche 911 Turbo S Chevrolet Corvette Stingray Z51 Ford Mustang Shelby GT500
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!