Vaddisznót faragott a Seat Leon ST Cuprából a Siemoneit Racing

Autók, 2019.02.04

Több mint 500 lóerős szörnyet készített az egyébként sem gyenge Seat Leon ST Cuprából a német Siemoneit Racing.

Seat Leon ST Cupra Siemoneit Racing A Leon ST Cupra 2 literes turbó motorja alapból közel 300 lóerős, azonban ha ez nem lenne elég a Siemoneit több lépcsőben kínál tuning programot az izgalmas kombihoz. A legerősebb csomag kihozza a maximumot a motorból, igaz nem olcsó, hiszen 23.800 Euróba kerül, amely jelentős összeg, tekintve, hogy az autó alapára 38.620 Euró Németországban. A legdrágább lépcső keretében 514 lóerőt és 620 Nm nyomatékot kapunk, amely 3,4 másodperces százas sprinthez elég , míg a végsebesség elektronikusan szabályozott, 280 km/h.

A brutális teljesítményt számos átalakítással, többek között nagyobb turbóval és intercooler-el, valamint átprogramozott elektronikával érte el a német tuner.

A dupla kuplungos 7-sebességes váltó mellé KW felfüggesztést és Audi RS3 fékeket kínál a Siemoneit. A kellő tapadásról Michelin Sport Pilot Cup 2 gumiabroncsok gondoskodnak, amelyek 19 colos felniken feszülnek. Természetesen nem mindenkinek van szüksége több mint félezer lóerőre, a 444 lóerős tuning pack mindössze 14.900 Euróba kerül.  

(Webrádió)

Címkék

Seat Leon ST Cupra Siemoneit Racing

Galériánk

Seat Leon ST Cupra Siemoneit Racing Seat Leon ST Cupra Siemoneit Racing
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!