Vezetői engedélye se volt, 240 km/h-val menekült a rendőrök elől az ámokfutó autós

Autók, 2024.03.31

Egy Dodge Challenger volánja mögött kezdett ámokfutásba egy férfi, aki esetenként 240 km/h-val menekült a rendőrök elöl.

Dodge Challenger menekülés Egy közlekedési járőr szúrta ki, hogy a Dodge Challenger sofőrje jelentősen, mintegy 25 mérfölddel túllépte a megengedett 50 mérföldes sebességhatárt a floridai Brooksville egyik útján. Mint az a videón is jól látszik, a sofőr először megállt, majd miután a rendőr felszólította, hogy tegye a kulcsokat a kocsi tetejére, a Dodge vezetője meggondolta magát és adott egy kövér gázfröccsöt, majd eszméletlen száguldásba kezdett.  

A rendőrségi jelentés szerint a sportautó esetenként 240 km/h-val menekült az egyenruhások elől, veszélyeztetve a többi autós és saját testi épségét is.


Az üldözésbe egy másik rendőri egység is bekapcsolódott, majd megpróbálták végrehajtani a PIT manővert, ami végül nem vezetett eredményre, így már két rendőrautó üldözte az ámokfutó autóst, aki néhány perccel később egy közlekedési lámpákat tartó oszlopnak ütközött, közvetlenül egy gyalogátkelőhely mellett.

A kocsiban, a rendőrök legnagyobb meglepetésére a sofőr mellett még egy felnőtt, valamint a hátsó ülésen egy 10 és egy 15 éves gyermek is utazott. Az egyenruhások a jármű átvizsgálása során egy csőre töltött 9 mm-es pisztolyt, közel 30 gramm marihuánát, egy digitális mérleget, valamint 18 gramm kokaint is találtak. Az anyós ülésen utazó utas ellen marihuána birtoklása, csalás és lőfegyver engedély nélküli tartása miatt indult eljárás.  

Mint kiderült, a Challengert vezető sofőr soha nem rendelkezett érvényes vezetői engedéllyel. A páros fogdába került, az üldözés során szerencsére senki sem sérült meg.  

Mivel a férfi a két gyermeket is veszélyeztette, ez ügyben is eljárás indult.  
(Webrádió)

Címkék

Dodge Challenger Mayhem Autós üldözés
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!